• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Rea πανέτοιμος στην Jerez!
«Στόχος να επιβεβαιώσουμε κάποια πράγματα»
Νέα 22/01/2020 - 09:25

Σήμερα ξεκινά το επίσημο τεστ των οδηγών των SBK-Motul στην πίστα της Jerez και ο Jonathan Rea, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση.

 

Ο Ιρλανδός για 5η συνεχόμενη χρονιά θα είναι αυτός με το νούμερο 1 στο φέρινγκ της μοτοσυκλέτας του, όμως φέτος ο ανταγωνισμός τρέφει ελπίδες διάκρισης εις βάρος του!

 

Οι κόκκινοι της Ducati έχουν τη νέα Panigale V4 με ένα χρόνο εξέλιξης στην «πλάτη της» αλλά και τον Scott Redding στη διάθεσή τους.

 

Από την άλλη η Honda έχει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα για το 2020 και τον Alvaro Bautista ως αιχμή του δόρατος, την ώρα που η Yamaha πάντα είναι υπολογίσιμη.

 

Ο Rea βέβαια είναι έτοιμος να παλέψει εκ νέου για να υπερασπιστεί για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία τον Τίτλο του.

 

«Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρυσι, μιας και ήμασταν και γρήγοροι και σταθεροί», σχολίασε ο Ιρλανδός.

 

«Το καλό είναι ότι θα ξαναβρεθούμε με την ομάδα και θα βάλουμε και πάλι τις ιδέες μας στο τραπέζι. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το βασικό set-up της Ninja».

 

Το τεστ στην Ισπανία θα είναι και η μοναδική ευκαιρία για τον Rea να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα πριν κάνει το ταξίδι για το Phillip Island.

 

«Πρέπει απλά να επιβεβαιώσουμε κάποιες κατευθύνσεις που πήραμε τον Νοέμβριο και μετά να φύγουμε για Αυστραλία».

 

«Ελπίζω ότι και ο καιρός θα μας βοηθήσει στην Jerez ώστε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Θα το διασκεδάσω και πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Δεν με φοβίζει!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Έτσι ζωγραφίζει ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα