• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώσεις-σοκ του Anthony West!
«Όλα είναι στημένα για να βοηθήσουν Rossi και Marquez!»
Νέα 27/01/2020 - 09:33

Τα δύσκολα συνεχίζονται για τον Anthony West, ο οποίος είχε πιαστεί να κάνει χρήση αναβολικών ουσιών τον Σεπτέμβρη του 2018.

 

Μια κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνήθηκε με σθένος, ενώ αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, στο Πρωτάθλημα των SBK εκεί.

 

Φυσικά με τον αποκλεισμό του από τη δράση από τον Σεπτέμβριο του 2018, η FIM του ανακοίνωνε ότι δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει ούτε σε αυτό το Πρωτάθλημα.

 

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αυστραλό, ο οποίος άρχισε να πετά «κεραυνούς» προς κάθε κατεύθυνση, κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα!

 

Μάλιστα παραδέχεται ότι δεν έχει λεφτά, ότι περνάει μια κρίση και κλείνει λέγοντας ότι μισεί την ίδια του τη ζωή και ότι εύχεται να ήταν πεθαμένος!

 

Όλη του η δήλωση εδώ:

 

Τα παρατάω. Τέλειωσα. Αυτοί οι διεφθαρμένοι άνθρωποι είναι εκεί για να με καταστρέψουν. Αγωνίστηκα στη Βραζιλία, σε ένα Πρωτάθλημα που ΔΕΝ έχει δεσμούς με την FIM.

Τώρα εφευρίσκουν δικούς τους κανόνες για να ελέγξουν το που θα αγωνιστώ. Ήδη με εμπόδισαν ν’ αγωνιστώ τελικά εκεί με την Kawasaki και σταμάτησαν τη χορηγία που είχα από τη Βραζιλία.

Μισώ τη ζωή αυτή έτσι όπως είναι. Ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι. Δεν έχω λεφτά. Δεν μπορώ να βρω μια κανονική δουλειά, καθώς σε όλη μου τη ζωή έχασα το χρόνο μου οδηγώντας μοτοσυκλέτες. Τι χαμένος που είμαι!

Έχω και μια συμβουλή προς όλους: μην νομίζετε ότι θα πετύχετε στους Αγώνες αν δουλέψετε σκληρά. Αν θέλεις να κερδίσεις πρέπει να πληρώσεις.

Επέτρεψαν στον Marquez να κερδίσει την Moto2 κλέβοντας με την ECU. Όταν η ομάδα του Luthi πήγε να παραπονεθεί τους είπαν να σταματήσουν γιατί η Ισπανία χρειάζεται Πρωταθλητή. Αποδεχτείτε τη δεύτερη θέση ή χειρότερα, γιατί αλλιώς τη νέα σεζόν δεν θα είστε εδώ.

Επέτρεψαν στον Rossi να κερδίσει όλους του τους Τίτλους στα 500cc δίνοντάς του ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά για τις πίστες όπου πήγαιναν κι έτσι κέρδιζε τους Αγώνες.

Όλα όσα βλέπετε είναι ψεύτικα και ελεγχόμενα. Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε. Αυτοί ελέγχουν ποιος θα κερδίσει τον Αγώνα και ποιος όχι.

Είμαι τόσο τσαντισμένος κι έχω άλλες 100 τέτοιες ιστορίες να σας πω. Τα παρατάω. Σχεδίαζα να επιστρέψω στους Αγώνες τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτή την κατάσταση με την FIM. Μου έχει καταστρέψει τη ζωή σε σημείο που να εύχομαι να είχα πεθάνει. Άντε γ@μήσ0υ και πάλι FIM.

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Το ’18 είχαμε την καλύτερη Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Μου λείπει αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα