• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Το ’18 είχαμε την καλύτερη Ducati
Στη συνέχεια χάσαμε το πλεονέκτημα
Νέα 27/01/2020 - 10:39

Τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την παρουσίαση της Ducati τις διαβάσαμε σε προηγούμενα άρθρα, ωστόσο εκκρεμούσαν αυτές του Michele Pirro.

 

Ο Ιταλός, η δουλειά του οποίου έχει τεράστια σημασία για το εργοστάσιο, έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να είναι στο παρασκήνιο.

 

Όμως θα είναι αυτός που πρώτος θα οδηγήσει την GP20 και οι δικές του δηλώσεις έχουν το ενδιαφέρον τους.

 

«Η GP20 δεν έχει μεγάλη διαφορά από την GP19», ξεκίνησε να λέει αναφερόμενος στη νέα μοτοσυκλέτα των κόκκινων.

 

«Τα τελευταία χρόνια κάνουμε εξέλιξη κι όχι επαναστατικές κινήσεις. Αυτή η μοτοσυκλέτα μας έδωσε επί τρία χρόνια νίκες και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, πίσω από το φαινόμενο Marquez. Πρέπει να τη βελτιώσουμε».

 

Και στη συνέχεια υπογραμμίζει ποια θεωρεί την καλύτερη Desmosedici των τελευταίων ετών.

 

«Είναι αυτή του 2018… είχαμε όμως και τις ατυχίες όταν έβγαλαν εκτός του Andrea, αλλά και κάποια λάθη που επηρέασαν τη σεζόν μας».

 

«Είχαμε το πλεονέκτημα από τα μέσα του 2017 και το 2018, όμως οι αντίπαλοί μας ψαλίδισαν τη διαφορά. Η Honda για παράδειγμα βρήκε τους 10 ίππους και δεν κάνουμε τη διαφορά πλέον στην ευθεία».

 

«Πάντως πιστεύω ότι έχουμε πάρει και πάλι το πλεονέκτημα τώρα, ελπίζοντας βέβαια ότι οι αντίπαλοί μας δεν έχουν κάνει κι άλλο βήμα μπροστά!»

 

«Ο Gigi έχει δίκιο όταν έλεγε ότι το πλεονέκτημα στην ευθεία σου δίνει το πάνω χέρι χωρίς μεγάλα ρίσκα και αυτό το κατάλαβαν και οι αντίπαλοί μας».

 

«Περιμένω την Honda πολύ γρήγορη στην Sepang και δεν θα δούμε μεγάλες διαφορές όπως βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια».

 

Μιλώντας για το αν θα ήθελε να οδηγήσει και κάποια άλλη μοτοσυκλέτα, πλην της Ducati, είπε:

 

«Θα ήταν ωραίο! Ξέρουμε τα μειονεκτήματα της δικής μας μοτοσυκλέτας, αλλά όχι των αντιπάλων. Πάντως, βλέποντας τι έγινε με τον Lorenzo, θα έλεγα ότι οι άλλες μοτοσυκλέτες δεν είναι καλύτερες από τη δική μας».

 

«Το βασικό είναι να βρεις τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό ανάμεσα στον οδηγό και τη μοτοσυκλέτα. Βλέπεις μέσα στην πίστα ότι κάθε μοτοσυκλέτα έχει το δικό της DNA και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το κατανοήσεις».

Επόμενο άρθρο »

Πάνω από 25.000$ για τη φόρμα του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις-σοκ του Anthony West!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα