• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test: Ο Redding 1ος την Κυριακή
Οι δοκιμές συνεχίζονται για τα SBK-Motul
Νέα 27/01/2020 - 13:07

Λίγες ημέρες μετά τις δοκιμές στην Jerez, οι ομάδες των SBK-Motul (οι περισσότερες) ταξίδεψαν ως την Πορτογαλία για να συνεχίσουν τα τεστ στο Portimao.

 

Από αυτούς που δεν βρίσκονται στην πίστα συμπεριλαμβάνονται οι Jonathan Rea και ο νέος του ομόσταυλος, ο Alex Lowes.

 

Το δίδυμο της Kawasaki συνεχίζουν και αυτοί τις δοκιμές, απλά η ομάδα προτίμησε την πίστα της Βαρκελώνης αντί του Portimao.

 

Ο καιρός ήταν καλός χτες και οι αναβάτες έκαναν αρκετούς γύρους στην Πορτογαλική πίστα.

 

Την πρώτη θέση στους χρόνους πήρε ο Scott Redding πάνω στην Panigale V4R, με τον Βρετανό να μην γνωρίζει καλά την πίστα.

 

Αυτό, σε συνδυασμό με τον πάρα πολύ καλό χρόνο που έκανε, το 1:41,179, δείχνουν ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες, όταν έλεγε ότι από τώρα είναι έτοιμος για το Πρωτάθλημα.

 

Μάλιστα ο Redding άφησε σχεδόν έξι δέκατα πίσω του τον Loris Baz, έναν οδηγό που επίσης έχει περάσει από το MotoGP και ο οποίος οδηγεί μια Yamaha.

 

Άλλες δυο R1 ήταν πίσω από τον Γάλλο, με το δίδυμο της Pata Yamaha να ακολουθεί και τον Toprak Razgatlioglu να κερδίζει για 0.176’’ τον Michael Van der Mark.

 

Πιο πίσω βρίσκονται δυο άλλο ομόσταυλοι, αυτοί της BMW, με τον Eugene Laverty να είναι 79χιλ πιο γρήγορος από τον έμπειρο Tom Sykes.

 

Ο Sykes με τη σειρά του ήταν 9 μόλις χιλιοστά μπροστά από τον Chaz Davies, τον ομόσταυλο του Redding που ήταν 1,5’’ από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Sandro Cortese (επίσης με Ducati), ο Leon Haslam (η καλύτερη Honda) και ο Garret Gerloff με Yamaha.

 

Ο Alvaro Bautista ήταν στην 15η θέση και σχεδόν 2,5’’ από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Vinales προετοιμάζεται για το 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Πάνω από 25.000$ για τη φόρμα του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα