• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Έξτρα βοήθεια για Zarco!
Αν φέρει αποτελέσματα στις πίστες
Νέα 27/01/2020 - 16:06

Ο Gigi DallIgna ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της συμφωνίας ανάμεσα στον Johann  Zarco και την ομάδα της Avinitia, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Γάλλος.

 

Για να τον πείσει, του υποσχέθηκε ότι η Ducati θα βοηθήσει περισσότερο την Avintia το 2020 και ήδη η ομάδα έχει αναβαθμιστεί σε δορυφορική ομάδα των κόκκινων.

 

Ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο DallIgna τονίζει ότι η βοήθεια δεν θα σταματήσει εκεί: αντίθετα αν ο Zarco φέρνει αποτελέσματα, αυτή θα αυξηθεί περαιτέρω!

 

«Εξαρτάται από τα αποτελέσματά του. Για μένα το σημαντικό είναι τα αποτελέσματα. Αν πάρει αποτελέσματα τότε σίγουρα πρέπει να τον βοηθήσω», σχολιάζει ο DallIgna.

 

«Το ίδιο έχω κάνει για όλους τους οδηγούς σε όλη μου τη ζωή κι αυτό θα κάνω στο μέλλον. Αν δεν μπορώ να το κάνω, θ’ αλλάξω δουλειά».

 

«Δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε τον κινητήρα του Zarco λόγω του παγώματος, αλλά θα φροντίσω να κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο γι’ αυτόν. Δεν αστειεύομαι».

 

Τα αεροδυναμικά είναι ένας τομέας που η Ducati θα μπορούσε να στείλει επιπλέον βοήθεια στον Zarco. Αν και σίγουρα δεν θα περιοριστεί σ’ αυτό.

 

«Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο γι’ αυτόν, πέρα από τα αεροδυναμικά».

 

«Έχουμε έναν αρχιμηχανικό, τον Marco Rigamonti, που έχει δουλέψει για την Ducati πολύ καιρό και τώρα επέστρεψε για να είναι με τον Johann».

 

Ο Γάλλος θα κάνει το ντεμπούτο του με την Avintia στις 7 Φεβρουαρίου, στο τεστ της Sepang στην Μαλαισία, πάνω στη μια από τις δυο GP19 της Avintia.

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Αν ο Rossi δεν βελτιωθεί…

« Προηγούμενο άρθρο

Dalla Porta: Ταπεινός και προσγειωμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα