• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test Ημ. 2: Ο Razgatlioglu στην 1η θέση
Νίκησε για λίγο τον Scott Redding
Νέα 28/01/2020 - 10:41

Στα τελευταία λεπτά της χτεσινής ημέρας – δεύτερης των δοκιμών των SBK-Motul στο Portimao – οι περισσότεροι οδηγοί επέλεξαν να κάνουν επίθεση στο χρονόμετρο.

 

Το αποτέλεσμα ήταν τότε να καταγραφούν οι καλύτεροι χρόνοι της ημέρας και το τεστ να ολοκληρωθεί με τον Toprak Razgatlioglu στην 1η θέση.

 

Ο Τούρκος έκανε τον καλύτερό του πέρασμα στον τελευταίο του γύρο, όταν και έγραψε 1:40,804 και ήταν αυτός ο ταχύτερος όλων στην πίστα.

 

Λίγο πριν, ο Scott Redding είχε βάλει στην 1η θέση την Ducati του με χρόνο στο 1:40,883, αλλά τελικά έχασε την κορυφή για 79χιλ από τον αντίπαλό του.

 

Πολύ καλός ήταν και ο χρόνος του Loris Baz (Yamaha) που ήταν και ο τελευταίος που κατάφερε να κάνει χρόνο κάτω από το 1:41 (1:40,994).

 

Ο Michael Van der Mark πήρε την 4η θέση και ήταν η τρίτη Yamaha στην πρώτη τετράδα, με τον Chaz Davies της Aruba.it Ducati ν’ ακολουθεί.

 

Η καλύτερη Honda ήταν αυτή του Leon Haslam στην 6η θέση, ενώ η καλύτερη BMW αυτή του Tom Sykes που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο.

 

Ο Alvaro Bautista ήταν από εκείνους που δεν κυνήγησαν το χρόνο στο τέλος κι έτσι έμεινε στην 16η θέση και μπροστά μόνο από τον Sandro Cortese που αντικαθιστά τον τραυματία Leon Camier.

 

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki δεν ήταν στο Portimao, με τους Rea και Lowes να βρίσκονται στη Βαρκελώνη για ιδιωτικές δοκιμές.

Επόμενο άρθρο »

Video: Highlights από την παρουσίαση της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Αν ο Rossi δεν βελτιωθεί…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα