• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμφώνησε με Quartararo η Yamaha!
Ο Γάλλος στη θέση του Rossi!
Νέα 29/01/2020 - 15:19

Τελικά δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά της ώρας απ’ όταν γράφαμε για τις έντονες φήμες ότι ο Fabio Quartararo θα πάρει τη θέση του Valentino Rossi.

 

Αυτό επισημοποιήθηκε με σχετικό Δελτίο Τύπου πριν από λίγο, με το οποίο ανακοινώνεται η συμφωνία ανάμεσα σε Yamaha και Fabio Quartararo.

 

Έτσι ο Γάλλος θα πάρει τη θέση του Rossi στην εργοστασιακή ομάδα, με την Yamaha να γίνεται η πρώτη ομάδα που κλείνει το δίδυμό της για τις σεζόν 2021 και 2022.

 

Ο Fabio υπέγραψε διετές συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ από τη νέα σεζόν.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Fabio θα είναι μαζί μας, στην εργοστασιακή ομάδα», σχολιάζει το αφεντικό του Αγωνιστικού Τμήματος, ο Lin Jarvis.

 

«Τα αποτελέσματά του ήταν καταπληκτικά και οι 6 poles με τα 7 βάθρα αποδεικνύουν ξεκάθαρα για τι εκπληκτικό οδηγό μιλάμε».

 

«Το να έρθει στην εργοστασιακή ομάδα ήταν το αμέσως επόμενο λογικό βήμα. Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, όμως έχει ήδη δείξει ωριμότητα».

 

Είναι ξεκάθαρο ότι η Yamaha έφερε τον νεαρό για να «χτίσει» πάνω του ώστε να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών και στον Τίτλο.

 

Τώρα το θέμα είναι τι θα γίνει στην περίπτωση του Valentino Rossi, ο οποίος έχει μπροστά του δυο επιλογές: ή θα πάει στην Petronas ή θα σταματήσει.

 

Θεωρητικά θα μπορούσε να πάει και σε άλλη ομάδα, αλλά θεωρείται μάλλον απίθανο να φύγει από την Yamaha για άλλο εργοστάσιο.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί χώρισαν Rossi-Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Quartararo παίρνει τη θέση του Rossi (;)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα