• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμαστές και Rookies στην Sepang
Λίγο πριν το επίσημο τεστ στην Μαλαισία
Νέα 31/01/2020 - 11:10

Λίγα 24ωρα προτού ξεκινήσει το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς, οι οδηγοί εξέλιξης των εργοστασίων και οι νεοφερμένοι θα βρεθούν στην πίστα της Sepang.

 

Εκεί θα κάνουν τριήμερες δοκιμές από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 του ίδιου μήνα.

 

Τρεις είναι οι νεοφερμένοι φέτος στην κατηγορία, ο Alex Marquez στην Repsol Honda, ο Brad Binder στην εργοστασιακή KTM και ο Iker Lecuona στην Tech3.

 

Για πρώτη φορά φέτος οι νεοφερμένοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τεστ των δοκιμαστών, με στόχο να έχουν παραπάνω χρόνο προσαρμογής στην κατηγορία.

 

Επιπρόσθετα, τα άλλα μεγάλα νέα είναι η παρουσία του Jorge Lorenzo στις δοκιμές που ξεκινούν αυτή την Κυριακή!

 

Ο Ισπανός είναι – από χτες – ο νέος οδηγός εξέλιξης της Yamaha και θα οδηγήσει για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν 4 χρόνια, την M1!

 

Να σημειώσουμε ότι ο Alex Marquez δεν θα είναι και τις τρεις ημέρες δοκιμών στην πίστα, καθώς στις 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να βρίσκεται στην Jakarta.

 

Εκεί, στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, θα γίνει η παρουσίαση της Repsol Honda κι έτσι θα πάρει θέση στο πλευρό του αδερφού του.

 

Στο τεστ που ξεκινά στις 2 Φεβρουαρίου θα μπει στην πίστα, για πρώτη φορά, η ολοκαίνουργια RS-GP του 2020, την οποία θα οδηγήσει ο Bradley Smith.

 

Οι άλλοι δοκιμαστές που θα δώσουν το παρών είναι ο Stefan Bradl για την Honda, ο Michele Pirro για την Ducati, ο Dani Pedrosa για την KTM και ο Sylvain Guintoli της Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Marquez και ο... Rocky!

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της SKY VR46 Racing Team!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα