• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia περιμένει τον Iannone
Όλα εξαρτώνται από την ποινή του Ιταλού
Νέα 31/01/2020 - 13:21

Και με τα δυο δείγματα του Andrea Iannone να είναι θετικά, η Aprilia περιμένει ότι κάποιου είδους τιμωρία σίγουρα θα επιβληθεί στον Ιταλό αναβάτη της.

 

Οι δικηγόροι του Andrea πάντως, εργάζονται στην υπερασπιστική γραμμή ότι επειδή η «δροστανολόνη» που βρέθηκε στο αίμα του ήταν ελάχιστη, προφανώς την πήρε άθελά του.

 

Ίσως από κάποιο μολυσμένο φαγητό κατά τη διάρκεια της διαμονής του Ιταλού στην Μαλαισία τον περασμένο Νοέμβριο, για το GP της Sepang.

 

Το άλλο ζήτημα που θα τεθεί στην ακρόαση για τον Iannone – που έχει οριστεί για τις 4 Φεβρουαρίου – είναι το γεγονός ότι η ίδια η WADA έχει παραδεχτεί ότι κυκλοφορεί μολυσμένο κρέας στην περιοχή.

 

Επιπλέον, υπάρχει και το γεγονός ότι ο Iannone ήθελε και τον πίεζαν να χάσει βάρος και όχι να πάρει, όπως συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ουσία.

 

«Του είχα πει ότι ο ομόσταυλός σου ζυγίζει 10 κιλά λιγότερα… οπότε πρέπει να χάσεις βάρος και ήδη σε μερικούς μήνες είχε χάσει 6,5 κιλά δουλεύοντας σκληρά».

 

«Γιατί να πάρει κάποιο αναβολικό αφού ήθελε να χάσει βάρος;» αναρωτιέται ο Massimo Rivola, ο CEO της Aprilia.

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Πάντως θα μου έκανε έκπληξη αν δεν τιμωρηθεί κι αν δεχτεί ποινή 1-2 ετών, τότε η σχέση είναι προφανές ότι θα λήξει».

 

Μετά την ακρόαση στις 4 Φεβρουαρίου, ο χρόνος μέχρι να βγει η απόφαση ίσως πάρει έως και 45 ημέρες.

 

Έτσι, όλο το «βάρος» της δουλειάς του Iannone στην ομάδα θα το επωμιστεί ο Bradley Smith, που θα είναι και ο αντικαταστάτης του Andrea αν χάσει κάποιο/α GP.

 

Εν τω μεταξύ περιμένουμε να δούμε και τη νέα μοτοσυκλέτα της Aprilia, η οποία θα έχει V4 90ο κινητήρα όπως δηλαδή η Ducati και η Honda.

 

Στο τεστ της Sepang, θα δούμε και τον Lorenzo Savadori πάνω σε μια περσινή μοτοσυκλέτα της Aprilia.

 

Ο Ιταλός είναι προφανές ότι, σε περίπτωση που ο Smith αντικαταστήσει τον Iannone, θα πάρει αυτός μέρος της δουλειάς του Βρετανού ως οδηγός εξέλιξης.

 

Για την ώρα, λοιπόν, η Aprilia περιμένει να βγει η οριστική ποινή για τον Andrea Iannone, προτού προβεί στις επόμενες ενέργειές της.

Επόμενο άρθρο »

Stefania Rossi: Ο Valentino δεν επηρεάστηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Uccio: Ο Vale δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα