• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παράταση στην απόφαση για Iannone
Στις 14 Φεβρουαρίου θα ξέρουμε
Νέα 05/02/2020 - 09:16

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή για τον Andrea Iannone είναι ότι θα χάσει το επερχόμενο τεστ στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Η προσωρινή τιμωρία του Ιταλού αναβάτη της Aprilia πήρε παράταση, μιας και ούτε χτες, όπως αναμενόταν, δεν πάρθηκε απόφαση για την ποινή του.

 

Η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του είναι διπλή: αφενός το ότι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα του ήταν ελάχιστη, αφετέρου ότι πρόκειται για αναβολικό… body builder!

 

Και φυσικά δεν βγάζει κανένα νόημα ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας να παίρνει τέτοιου είδους αναβολικά, μιας και θέλει να χάσει βάρος όχι να πάρει όγκο.

 

Μάλιστα οι δικηγόροι του Iannone παρουσίασαν χτες κι ένα δείγμα από ανεξάρτητο anti-doping εργαστήριο της Ιταλίας, όπου εξέτασε μια τρίχα του Ιταλού.

 

Στα τελικά αποτελέσματα δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του συγκεκριμένου στεροειδούς που είχε εντοπιστεί στον Andrea μετά το GP της Sepang πέρυσι.

 

Τα παραπάνω είναι αυτά που υποστηρίζει η πλευρά του Ιταλού, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακόμα την τελική απόφαση για τον Iannone.

 

Κι αυτό επειδή το δικαστήριο επέλεξε να καθυστερήσει λίγο την τελική του απόφαση, την οποία περιμένουμε στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Έτσι ο Andrea δεν θα είναι στο τεστ της Sepang. Τη θέση του θα πάρει ο Bradley Smith, ενώ στην πίστα θα είναι – ως δοκιμαστής – και ο Lorenzo Savadori.

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Η απειρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang test δοκιμαστών: Ο Pol Espargago 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα