• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σαν στο σπίτι μου!
Σχεδόν ίδια η μοτοσυκλέτα…
Νέα 05/02/2020 - 12:41

Η επιστροφή του Jorge Lorenzo στην Yamaha ήταν το νέο που επισκίασε όλα τα άλλα στο τεστ των δοκιμαστών στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο Ισπανός οδήγησε για πρώτη φορά την Μ1 – με την οποία κατέκτησε 3 Παγκόσμιους Τίτλους – από το 2016 και μετά.

 

Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του, μιας και τόνισε ότι η μοτοσυκλέτα δεν του φάνηκε πολύ διαφορετική από αυτή που ήξερε πριν από 3+ χρόνια.

 

Ο Jorge μπήκε στην πίστα μόνο την τελευταία ημέρα των δοκιμών και έκανε 46 συνολικά γύρους, κατεβάζοντας συνεχώς χρόνους.

 

Στο τέλος κατάφερε να κάνει ένα 2:00,506 που τον έβαλε στην 8η θέση της λίστας με τους χρόνους, περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω από την ΚΤΜ του Pol Espargaro.

 

Όπως δήλωσε η ομάδα του, ο Lorenzo θα είναι και στο επίσημο τεστ της Sepang, που ξεκινά στις 7 του μήνα, αλλά θα μπει στην πίστα και πάλι την τελευταία ημέρα (9/2).

 

«Ήταν η πρώτη ημέρα μου με την Yamaha εδώ και κάτι παραπάνω από τρία χρόνια», σχολίασε ο Ισπανός, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς.

 

«Ανησυχούσα για το αν η μοτοσυκλέτα άλλαξε σε κάποια σημεία ή για το αν θα πονούσα από τους παλιούς τραυματισμούς».

 

«Ειλικρινά όμως δεν πόνεσα και η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ κοντά σε αυτή του 2016, φιλική στον οδηγό και με ομαλό κινητήρα».

 

«Ένοιωσαν σαν στο σπίτι μου από την αρχή, παρά το ότι απαιτείται χρόνος προσαρμογής για να πάρω το μέγιστο από τη μοτοσυκλέτα».

 

Ο Lorenzo δουλεύει με τον πρώην αρχιμηχανικό του Valentino Rossi, τον Silvano Galbusera, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές φέτος στο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

20 φωτό από την παρουσίαση της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα