• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα έσωζα την πτώση!
Αλλά ήμουν κουρασμένος…
Νέα 11/02/2020 - 09:24

Ο Marc Marquez ήξερε από πριν ότι το έργο του στην Sepang δεν θα ήταν εύκολο, μιας και μετά το χειρουργείο του Νοεμβρίου, δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν 12ος την τελευταία ημέρα του τεστ στην Μαλαισία και 13ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ενώ δεν απέφυγε και μια πτώση.

 

Υπό διαφορετικές συνθήκες, όπως ο ίδιος τόνισε, ίσως να τα κατάφερνε βέβαια!

 

«Ολοκληρώσαμε το τεστ με καλή αίσθηση και ο ρυθμός μου είχε ενδιαφέρον, αλλά το αρνητικό ήταν ότι πίεσα και κουράστηκα ήδη από τα μισά της ημέρας».

 

«Όμως επέστρεψα στην πίστα το απόγευμα και τότε είχα μια μικρή πτώση στην 14, κυρίως λόγω του ότι δεν είχα δύναμη».

 

«Κανονικά μια τέτοια κατάσταση θα την έσωζα με τους ώμους…»

 

Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ σημαντική αυτό το διάστημα και ο Marquez εξηγεί πως ήταν τα πράγματα πάνω στη μοτοσυκλέτα.

 

«Είμαι χαρούμενος με το πώς ανταποκρίθηκε το σώμα μου, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι τα απογεύματα ήταν δύσκολο ν’ ανέβω πάλι στη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν είναι εύκολο να πω σε ποιο σημείο είναι η ανάρρωσή μου. Θα έλεγα στο 60% σε ό,τι αφορά στον δελτοειδή… πρέπει να υποφέρω τώρα για να είμαι έτοιμος για το Πρωτάθλημα».

 

Ποιους ξεχώρισε; «Πολλοί είχαν καλό ρυθμό, αλλά θα έλεγα ο Rins και ο Vinales. Στους 10 γύρους δεν είμαι μακριά τους, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να κρατήσω τον ίδιο ρυθμό περισσότερο».

 

«Πέρυσι στο Qatar, που δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός. Πάντα ο πρώτος Αγώνας είναι ιδιαίτερος, αλλά για την ώρα δεν βάζω κάποιον στόχο».

 

Και συνεχίζει για τη δουλειά που έγινε αυτές τις τρεις ημέρες στην Μαλαισία.

 

«Δουλέψαμε πολύ και δοκιμάσαμε πολλά, κάποια από τα οποία θα μας βοηθήσουν. Δεν γίνεται να σταματήσουμε όμως, μιας και οι άλλοι Κατασκευαστές, κυρίως η Suzuki και η Yamaha, βελτιώνονται».

 

«Έριξα το βάρος στην αίσθησή μου με το μπροστινό, αλλά γρήγορα είπα στην ομάδα ότι δεν μπορούσα να δώσω χρήσιμες πληροφορίες, μιας και δεν οδηγώ όπως θα ήθελα».

 

«Για το πλαίσιο δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι, παρά το ότι τα σχόλια και των τριών οδηγών συμφωνούν».

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε στην πρόσφυση στις εξόδους των στροφών και να καταλάβουμε αν το πρόβλημα με την αίσθηση του μπροστινού προέρχεται από το πλαίσιο ή από τον κινητήρα».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Με θέλουν άλλα εργοστάσια;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang test: οι τελικές την 3η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα