• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Τώρα περιμένουμε!
Προτεραιότητα η δουλειά στο γκαράζ
Νέα 11/02/2020 - 14:26

Οι μεταγραφές ξεκίνησαν και φέτος πάρα πολύ νωρίς, με την Yamaha να κλείνει δυο από τα πιο δυνατά ονόματα του paddock: τον Quartararo και τον Vinales.

 

Και οι δυο ήταν στους στόχος της Ducati, η οποία πλέον – όπως λέει και ο Gigi DallIgna – δεν έχει να κάνει κάτι άλλο τώρα, από το να περιμένει.

 

«Κάθε Κατασκευαστής κάνει το πλάνο του και μιλά με όλους τους διαθέσιμους αναβάτες. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Νομίζω και η Suzuki ενδιαφέρθηκε για τον Vinales».

 

Όμως ο Ισπανός υπέγραψε με την Yamaha και πλέον τα «χαρτιά» της Ducati στο μεταγραφικό παζάρι έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ.

 

«Για την ώρα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε λίγο».

 

Το βάρος αυτή τη περίοδο πέφτει στη δουλειά που πρέπει να γίνει στο γκαράζ, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν.

 

«Είμαι χαρούμενος με το τεστ στην Μαλαισία, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά ειδικά μιας και τα νέα ελαστικά θέλουν διαφορετικό set-up σε πλαίσιο και ηλεκτρονικά».

 

«Μαζέψαμε πολλά δεδομένα απ’ αυτό το τεστ και τώρα πρέπει να τα αναλύσουμε για να πάμε στο Qatar έχοντας κάποιες ιδέες να εφαρμόσουμε».

 

Και όχι μόνο ιδέες, αλλά και «…νέα εξαρτήματα, αναβαθμίσεις και για τον κινητήρα. Όχι κάτι μεγάλο, αλλά περιμένω να δω βελτίωση».

 

«Βελτιωθήκαμε λίγο στις στροφές με το νέο πλαίσιο, αλλά αυτό το είχαμε μόνο εδώ. Πάντως τα σχόλια των οδηγών ήταν θετικά».

Επόμενο άρθρο »

Α. Marquez: Τώρα είμαι για 10η ή 15η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όλοι κάνουμε λάθη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα