• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Τα χρώματα της Aruba Ducati
Με τους Redding-Davies
Νέα 13/02/2020 - 09:53

Τα χρώματα για το 2020 αποκάλυψε σε εκδήλωση χτες η ομάδα της Ducati στα SBK-Motul, με αναβάτες τους Scott Redding και Chaz Davies.

 

Οι κόκκινοι έχουν στόχο να επιστρέψουν στους Τίτλους στο Πρωτάθλημα των SBK, το οποίο για τελευταία φορά κατέκτησαν το 2011.

 

Τα νέα τους χρώματα δεν είναι και τόσο… νέα, μιας και σε μεγάλο βαθμό είναι ίδια με τα περσινά, με το κόκκινο και το μαύρο να κυριαρχούν.

 

Για δεύτερη χρονιά «όπλο» των οδηγών της θα είναι η V4 R, που πέρυσι – στα χέρια του Bautista που άλλαξε στρατόπεδο – είχε κερδίσει τους 10 πρώτους Αγώνες.

 

Τη θέση του Alvaro στην ομάδα έχει πάρει ο Πρωταθλητής στα BSB πέρυσι, Scott Redding ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει πολύ αισιόδοξες δηλώσεις.

 

Μάλιστα ξεκάθαρος στόχος του είναι να καταφέρει να κατακτήσει τον Τίτλο ως rookie στο Πρωτάθλημα, όπως έκανε πριν από 11 χρόνια ο Ben Spies με την Yamaha.

 

Από την άλλη μεριά του γκαράζ είναι ο έμπειρος Chaz Davies, ο οποίος μένει στην ομάδα για 7η συνεχόμενη χρονιά!

 

Πέρυσι είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών που δεν τον άφησαν να προσαρμοστεί στη νέα μοτοσυκλέτα των κόκκινων.

 

Η V4 R έχει αναβαθμιστεί για φέτος και τώρα είναι πανέτοιμη για το τελευταίο τεστ του χειμώνα (24-25/02) πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος (28/02).

 

«Τους τελευταίους μήνες εξελίξαμε τη μοτοσυκλέτα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, σε σχέση με πέρυσι», έλεγε ο Gigi DallIgna.

 

«Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να πάρουμε τον Τίτλο στα SBK για πρώτη φορά μετά το 2011».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Η παρουσίαση της Πρωταθλήτριας Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όλοι μας είμαστε «δολοφόνοι»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα