• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Τώρα είμαστε μεγάλο εργοστάσιο!
Πριν λειτουργούσαμε σαν μικρή ομάδα!
Νέα 17/02/2020 - 16:01

Ο Aleix Espargaro ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της Aprilia και την απόδοση της ολοκαίνουργιας και «επαναστατικής» RS-GP που είδαμε στην Μαλαισία.

 

Ο Ισπανός – αιχμή του δόρατος της ομάδας – ήταν 10ος στο τεστ με διαφορά 0,345’’ από την κορυφή, αλλά και μια προσομοίωση Αγώνα που τον έβαλε ανάμεσα στους κορυφαίους!

 

Παρά τα προβλήματα αξιοπιστίας, η Aprilia απέδειξε ότι η νέα της μοτοσυκλέτα έχει καταπληκτική βάση και είναι πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την περσινή.

 

«Ο χρόνος που κάναμε με μια μοτοσυκλέτα τριών ημερών και η προσομοίωσή μας, έδειξε ότι η ανταγωνιστικότητά μας είναι σε υψηλά επίπεδα», έλεγε ο Aleix μετά το τεστ στην Sepang.

 

Ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ήταν η έλευση του Massimo Rivola στην ομάδα, μια κίνηση που απελευθέρωσε εν πολλοίς τα χέρια του Romano Albesiano.

 

Έτσι ο τελευταίος είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να δουλέψει με τη νέα μοτοσυκλέτα και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πραγματικά αξιοζήλευτα.

 

«Η Aprilia πάντα ήταν ένα μεγάλο brand, αλλά δουλεύαμε σαν μικρή ομάδα. Τώρα με τον Massimo, έχουμε βελτιωθεί παντού και λειτουργούμε σαν μεγάλη ομάδα».

 

«Κάθε τομέας έχει βελτιωθεί, ενώ έχουμε και καινούργια πρόσωπα, με νέες ιδέες που κάποιοι προέρχονται από το χώρο της F1».

 

«Δυο χρόνια περίμενα αυτή τη μοτοσυκλέτα… ενώ και η ομάδα – είναι ξεκάθαρο – ότι έχει μεγαλώσει σε σημαντικό βαθμό».

 

«Πλέον είμαστε ένα μεγάλο εργοστάσιο, μια αίσθηση που δεν είχα τα δυο προηγούμενα χρόνια. Φυσικά ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς, για να φτάσουμε να παλεύουμε για την κορυφή».

 

«Τώρα τα πάντα δείχνουν καλύτερα!»

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Εγώ σαν τον Lorenzo;;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Suzuki @ Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα