• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Εγώ σαν τον Lorenzo;;
Όχι, τα λεφτά δεν με ενδιαφέρουν τόσο…
Νέα 18/02/2020 - 09:24

Μετά από δυο Παγκόσμιους Τίτλους στην Moto2 και δυο δυνατές χρονιές στη MotoGP με την Tech 3, ήρθε το εργοστασιακό συμβόλαιο για τον Johann Zarco.

 

Ωστόσο η νέα περιπέτεια του Γάλλου στην KTM έληξε άδοξα, με τον ίδιο να ζητά να φύγει από την ομάδα και μετά από πολλά, να βρεθεί φέτος στην Avintia.

 

Στο πρόσφατο τεστ της Sepang ήταν 17ος αλλά και μόλις έξι δέκατα από την κορυφή και τον Fabio Quartararo.

 

Τι άλλαξε λοιπόν στην ομάδα, την Avintia, στην οποία ο Zarco δεν ήθελε με τίποτα να πάει όταν του έγινε για πρώτη φορά η πρόταση;

 

«Έχει γίνει δορυφορική τώρα. Πριν ήταν απλά μια ιδιωτική ομάδα. Ήδη στην Μαλαισία φάνηκε με τους μηχανικούς της Ducati να έρχονται στο γκαράζ».

 

«Δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για την Ducati είναι μια ακόμα ομάδα από την οποία θα συλλέγει τηλεμετρίες».

 

«Με εμπιστεύονται και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Τώρα ξέρω ότι η μοτοσυκλέτα μου μπορεί να κερδίσει. Κέρδισε Αγώνες πέρυσι».

 

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ducati και ξέρω ότι αυτό που έχω στα χέρια μου είναι αρκετό. Κι αν είμαι γρήγορος και χρειαστώ κάτι άλλο, θεωρώ ότι θα μου το δώσουν».

 

Εν τω μεταξύ, το ρόλο του καλύτερου Γάλλου αναβάτη στο MotoGP τον έχει πάρει πλέον ο Fabio Quartararo και ο Zarco είναι ειλικρινής.

 

«Ο Fabio τα πήγε πολύ καλά. Καλύτερα από εμένα. Ίσως έφτασε και την κατάλληλη στιγμή, με τον Valentino ενδεχομένως να σταματήσει».

 

«Έτσι είναι η ζωή… και όλα αυτά είναι καλά για τον Fabio. Αν μπορέσουμε και έχουμε δυο κορυφαίους αναβάτες, όλοι θα είναι χαρούμενοι στη Γαλλία».

 

Κάποια στιγμή, στη συνέντευξη που έδινε στην Ισπανική Marca, παραλλήλισαν τη φυγή του από την ΚΤΜ με τη φυγή του Lorenzo από την Honda.

 

Αυτό δεν άρεσε στον Γάλλο, ο οποίος αποκρίθηκε:

 

«Το σίγουρο είναι ότι τα λεφτά με ενδιαφέρουν λιγότερο από εκείνον. Έχω πάρει δάνειο για το σπίτι μου»

 

«Εκείνος ζει σε μια χώρα που δεν πληρώνει φόρους, ή πληρώνει πολύ λίγους κι εγώ στη Γαλλία που πληρώνω κανονικά φόρους κι έχω και την υποθήκη».

 

«Έχω πολλούς λόγους να κυνηγήσω τα λεφτά, αλλά δεν το έκανα».

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στο motocross για τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Τώρα είμαστε μεγάλο εργοστάσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα