• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2020: Η παρουσίαση της ΚΤΜ
Νέα εμφάνιση για την Tech 3
Νέα 19/02/2020 - 09:14

Τα νέα της χρώματα για το 2020 παρουσίασε η KTM, με την Tech 3 πάντως να είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση.

 

Λίγες ημέρες πριν το επόμενο τεστ του MotoGP, στην πίστα Losail του Qatar, η ΚΤΜ έκανε την επίσημη παρουσίασή της για το 2020 στην Αυστρία.

 

Η εργοστασιακή ομάδα έχει στις τάξεις για 4η χρονιά τον Pol Espargaro, με τον νεοφερμένο στην κατηγορία, Brad Binder να είναι ο ομόσταυλός του.

 

Στην ομάδα της Tech 3, ο Miguel Oliveira θα ξεκινήσει τη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και θα έχει κι αυτός έναν rookie για ομόσταυλο, τον Iker Lecuona.

 

Τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας είναι ίδια με πέρυσι, ωστόσο τη μεγάλη διαφορά κάνει η εμφάνιση της Γαλλικής δορυφορικής ομάδας της.

 

Η Tech 3, με την «Organics by Red Bull» έχει μια εντελώς νέα και φρέσκια παρουσία, με ωραίο σχεδιασμό στις μοτοσυκλέτες.

 

Ο Pit Beirer, Διευθυντής του Αγωνιστικού της ΚΤΜ, δήλωσε:

 

«Νομίζω ότι είμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Αν ήμασταν λίγο πιο μπροστά ίσως αποκτούσαμε υπερβολική εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».

 

«Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά οι πρώτες επιτυχίες ήρθαν σχετικά γρήγορα και υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα».

 

«Όμως εμείς οι επικεφαλής ήμασταν πιο συγκρατημένοι επειδή ξέραμε ότι πήραμε τους βαθμούς επειδή κάποιοι έπεσαν ή επειδή έγινε κάτι άλλο».

 

«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε πιο σταθεροί και να είμαστε συνεχώς μέσα στην πρώτη δεκάδα, χωρίς τη βοήθεια της τύχης».

Επόμενο άρθρο »

Καμμία εξέλιξη στην υπόθεση Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Cortese στην Pedercini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα