• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καμμία εξέλιξη στην υπόθεση Iannone
Δεν θα είναι ούτε στο τεστ του Qatar ο Ιταλός
Νέα 19/02/2020 - 10:47

Τίποτα δεν κινείται αυτό το διάστημα στην υπόθεση doping του Andrea Iannone, παρά το ότι περιμέναμε εξελίξεις την περασμένη εβδομάδα.

 

Από τότε που η υπόθεση έχει γίνει γνωστή, έχουν περάσει δυο μήνες με τον Ιταλό να χάνει το τεστ στην Sepang και τώρα, όπως όλα δείχνουν, και αυτό στο Qatar.

 

Νωρίτερα υπήρχε μια νότα αισιοδοξίας από την υπεράσπιση ότι το όλο θέμα θα λυνόταν πολύ γρήγορα.

 

Δυστυχώς όμως για τον Iannone, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος Αγώνας της σεζόν είναι σε λιγότερο από 20 ημέρες.

 

Ένα μικρό χρονικό διάστημα για να βρεθεί λύση στην υπόθεση του αναβάτη της Aprilia…

 

Οι δικηγόροι του Andrea στάθηκαν στο τεστ που έγινε σε δείγμα από τα μαλλιά του Ιταλού, το οποίο δεν έδειξε κανένα ίχνος του αναβολικού (δροστανολόνη).

 

Ο κατήγορος ωστόσο αρχικά καταφέρθηκε ενάντια στην αξιοπιστία του ειδικού που έκανε το τεστ και στη συνέχεια ζήτησε χρόνο για ν’ απαντήσει.

 

Σε πρώτη φάση του δόθηκαν πέντε ημέρες για να επανέλθει, αλλά τελικά ζήτησε και πήρε περισσότερες και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμμία εξέλιξη.

 

Να σημειώσουμε ότι ο κατήγορος, ονόματι Jan Stovicek, ζήτησε τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον Iannone, δηλαδή τέσσερα χρόνια αποκλεισμού!

 

Κάτι που αν ισχύσει, αυτομάτως σημαίνει και το τέλος της καριέρας του Andrea στα GP…

 

Ακόμα, βέβαια, τίποτα δεν είναι βέβαιο και καμμία απόφαση δεν έχει παρθεί. Ό,τι και να γίνει, ο Iannone μπορεί να προσφύγει και στο KAS, κάτι που σημαίνει ότι θα χαθούν περισσότεροι μήνες.

 

Το KAS επιστρέφει λοιπόν στις ζωές μας, μιας και την προηγούμενη φορά που είχαμε ακούσει γι’ αυτό στο MotoGP, ήταν το 2015.

 

Τότε ο Valentino Rossi είχε προσφύγει εκεί κατά των Αγωνοδικών που τον είχαν τιμωρήσει με το να ξεκινήσει τελευταίος στον Αγώνα της Valencia.

 

Τότε ο Rossi αποσύρθηκε τελικά, μιας και ήταν φανερό ότι μια τελική απόφαση θα έπαιρνε μήνες για να βγει και το Πρωτάθλημα θα είχε προ πολλού τελειώσει.

Επόμενο άρθρο »

Ago: Ο Marquez έχει απίστευτο ταλέντο!

« Προηγούμενο άρθρο

2020: Η παρουσίαση της ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα