• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Qatar Test: Ημέρα 2
1ος ο Quartararo, σφοδρή πτώση ο Marquez
Νέα 24/02/2020 - 08:54

Την πρώτη θέση πήρε ο Fabio Quartararo στο Qatar χτες, δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών του MotoGP στην πίστα Losail.

 

Ο Γάλλος γρήγορα έκανε 1:54,974 που ήταν για αρκετό διάστημα ο καλύτερος χρόνος του τεστ, προτού τον ξεπεράσει για 20χιλ ο ομόσταυλός του, ο Franco Morbidelli.

 

Στη συνέχεια ήρθε η Ducati με τον Danilo Petrucci να πάρει την 1η θέση, αλλά και η Yamaha με πρωταγωνιστή τον Maverick Vinales.

 

Ο τελευταίος πέρασε στην πρώτη θέση περίπου τρεις ώρες πριν το τέλος, με τον Joan Mir της Suzuki να τον βγάζει από εκεί μετά από 30 περίπου λεπτά.

 

Ο Mir θα είχε μια πτώση αργότερα, που σήμανε πρόωρο τέλος στο τεστ για τον Ισπανό, ο οποίος έμεινε τελικά στην 7η θέση.

 

Στη συνέχεια ο Vinales πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση, αλλά την κράτησε μόνο για λίγα λεπτά, καθώς ο Quartararo κατάφερε να κάνει 1:54,038.

 

Ένας χρόνος που κανείς δεν κατάφερε να απειλήσει, δίνοντας την πρώτη θέση στον Γάλλο, μπροστά από τον Alex Rins που ήταν ο ταχύτερος το Σάββατο.

 

Ο Vinales πήρε την 3η θέση, μπροστά από τον Morbidelli, ενώ ο Pecco Bagnaia ήταν η καλύτερη Ducati στην 5η θέση.

 

Σημαντικό βήμα έκανε χτες ο Johann Zarco, ο οποίος πάνω στην GP19 της Ducati κατάφερε να σημειώσει τον 6ο χρόνο, μόλις μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Πίσω του ήταν ο Mir αλλά και η εργοστασιακή GP20 του Andrea Dovizioso.

 

Την ένατη θέση πήρε ο Valentino Rossi, ο οποίος χτες έλεγε ότι χρειάζεται να βρει 2-3 δέκατα ακόμα για να καταφέρει να διεκδικεί νίκες.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Takaaki Nakagami, μπροστά από την Aprilia του Aleix Espargaro, ο οποίος είχε μια πτώση στην 4η στροφή.

 

Σφοδρότατη πτώση είχε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, καταστρέφοντας ολοσχερώς τη μοτοσυκλέτα του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Dall’Igna και Ducati «χτυπούν» ξανά!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι τελικές στο Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα