• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Αυστραλία: Αγώνας 2
Ο Lowes κέρδισε και απέκτησε προβάδισμα στη βαθμολογία!
Νέα 01/03/2020 - 09:16

Μόλις τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul κατέκτησε ο Alex Lowes και μαζί πήρε το προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα!

 

Ο πρώτος Γύρος στην Αυστραλία ήταν απρόβλεπτος και γεμάτος έντονες συγκινήσεις, χάρη στο θέαμα που πρόσφεραν οι αναβάτες του Πρωταθλήματος.

 

Μετά την πτώση του στον πρώτο Αγώνα, ο Jonathan Rea επανήλθε δριμύτερος σήμερα και κέρδισε τον Superpole Race.

 

Στο δεύτερο επίσημο Αγώνα ο Ιρλανδός της Kawasaki είχε το προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος, παρά την πίεση που δέχτηκε από Lowes και Loris Baz.

 

Τρεις γύρους πριν το τέλος ο Rea προσπάθησε να κάνει τη διαφορά από τους διώκτες του, ανεβάζοντας κατακόρυφα το ρυθμό του.

 

Ωστόσο ο Lowes, ο ομόσταυλός του, αλλά και ο Michael Van der Mark (Yamaha) μαζί με τον Redding (Ducati) κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Στην αρχή του προτελευταίου γύρου ο Lowes πήρε την πρώτη θέση με μια ωραία επίθεση που έκανε στην πρώτη στροφή. Την ίδια ώρα ετοίμαζε την κίνησή του και ο Van der Mark.

 

Ο Rea έμεινε κοντά τους και ανακάμπτοντας κυνήγησε τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να βρει τρόπο να την κατακτήσει, μένοντας πίσω από τον ομόσταυλό του για 37χιλ!!

 

Στην τρίτη θέση έμεινε ο Scott Redding, που πήρε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο και μια ακόμα 3η θέση, όντας τρίτος και στον Superpole Race.

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των SBK-Motul τρεις διαφορετικοί οδηγοί κερδίζουν τους τρεις Αγώνες ενός Γύρου, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Lowes είναι επικεφαλής στη βαθμολογία!

 

Ο Rea με τη δεύτερη θέση του και τη νίκη του στον Superpole Race είναι 4ος στη βαθμολογία, ενώ ο Redding με τις τρεις 3ες θέσεις του είναι δεύτερος.

 

Ο Michael Van der Mark έμεινε και πάλι εκτός βάθρου (4ος στο δεύτερο Αγώνα), ενώ ο Chaz Davies εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των μπροστινών του για να τερματίσει 5ος.

 

Ο νικητής του πρώτου Αγώνα, ο Toprak Razgatlioglu έδειχνε ικανός να πάρει το βάθρο, όμως ένα μηχανικό πρόβλημα των οδήγησε σε εγκατάλειψη 3 γύρους πριν το τέλος.

 

Το πρόβλημα αυτό του Τούρκου παραλίγο να στοιχίσει τον Αγώνα και στον Loris Baz, που αναγκάστηκε να τον αποφύγει βγαίνοντας στα χαλίκια.

 

Ο Alvaro Bautista (Honda) δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση, μπροστά από τον Maximilian Scheib που έκλεψε την παράσταση με την ιδιωτική του Kawasaki.

 

Αφού γλύτωσε την πτώση, ο Loris Baz ανέκαμψε και πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε βάζοντας την Yamaha του στην 8η θέση.

 

Πιο πίσω τερμάτισε ο Sandro Cortese με την Pedercini Kawasaki, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Tom Sykes που και πάλι έχασε πολύ σε ρυθμό προς το τέλος του Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Η ομάδα Classic Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Αυστραλία: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα