• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dorna: Η κατάσταση αλλάζει ημέρα με την ημέρα!
Αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι θα διεξαχθεί η σεζόν
Νέα 03/03/2020 - 10:56

Μπορεί η κατάσταση με τον κοροναϊό να έχει αλλάξει τελείως τα δεδομένα και στο MotoGP, ωστόσο ο Carmelo Ezpeleta της Dorna, είναι πεπεισμένος ότι η φετινή σεζόν θα γίνει κανονικά.

 

Μέσα στο περασμένο Σ/Κ είχαμε μια εντελώς αιφνιδιαστική αλλαγή στη στάση της κυβέρνησης του Qatar, αναφορικά με το GP που έχει προγραμματιστεί για εκεί αυτό το Σ/Κ.

 

Μέσα σε λίγες ώρες αποφάσισαν ότι όσοι μένουν μόνιμα στην Ιταλία ή όσοι ήταν στη χώρα αυτή τις τελευταίες 14 ημέρες θα επιτρέπετε μεν να ταξιδέψουν στο Qatar, αλλά θα τους είχαν σε καραντίνα για 14 ημέρες!

 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν αναπόφευκτο ότι ο Αγώνας της μεγάλης κατηγορίας εκεί δεν θα γινόταν ποτέ.

 

Έτσι, αυτό το Σ/Κ θα δούμε μόνο τις δυο μικρότερες κατηγορίες να αγωνίζονται στην έρημο της Losail.

 

Αμέσως μετά είχαμε και την ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ότι αποφάσισε να μην γίνουν πολλά events (ανάμεσά τους και το MotoGP) που μαζεύουν πολύ κόσμο.

 

Ανακοίνωση για την όλη κατάσταση έβγαλε και η Dorna και ειδικότερα ο CEO της, ο Carmelo Ezpeleta. Σ’ αυτή διαβάζουμε:

 

«Ήμασταν συνεχώς σε επαφή με τη κυβέρνηση του Qatar για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Και μετά, μέσα στο Σ/Κ, η κατάσταση άλλαξε σε μεγάλο βαθμό».

 

«Το Σάββατο και την Κυριακή δεν υπήρχε θέμα, αλλά αργά την Κυριακή μας ενημέρωσαν ότι λόγω της κατάστασης στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, όλοι οι Ιταλοί και όσοι ταξιδεύουν από Ιταλία ήθελαν να είναι σίγουροι ότι δεν ήταν στη χώρα τις τελευταίες 14 ημέρες».

 

«Δεν είναι ότι τους απαγορεύεται η είσοδος, αλλά όσοι ήταν στην Ιταλία τις τελευταίες 14 ημέρες, μας ενημέρωσαν ότι θα ήταν σε καραντίνα στο Qatar για 14 ημέρες».

 

«Προφανώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει και γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τον Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας».

 

«Με τις αρχές της Ταϊλάνδης μιλούσαμε όλο το Σ/Κ και νωρίς το πρωί της Δευτέρας μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει ένα συμβούλιο για να αποφασίσουν τι θα κάνουν».

 

«Δεν έχει σχέση με Ιταλούς κτλ αλλά ήθελαν να ακυρώσουν μεγάλα events που μαζεύουν πολύ κόσμο. Είναι διαφορετική η κατάσταση απ’ ότι στο Qatar».

 

«Έτσι αποφασίσαμε να το αναβάλλουμε και να προσπαθήσουμε να το βάλουμε προς το τέλος της σεζόν. Το φετινό MotoGP είναι απολύτως βέβαιο ότι θα διεξαχθεί».

 

«Παρακολουθούμε την κατάσταση, η οποία αλλάζει ημέρα με την ημέρα, αλλά η θέλησή μας είναι να γίνουν όλοι οι Αγώνες της φετινής χρονιάς».

Επόμενο άρθρο »

Η Αργεντινή λέει ότι θα γίνει MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβάλλεται το GP της Ταϊλάνδης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα