• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Κρίθηκα αθώος
Κι όμως με τιμώρησαν για 18 μήνες!
Νέα 03/04/2020 - 10:10

Την αντίδρασή του μετά το άκουσμα της απόφασης για τον 18μηνο αποκλεισμό του, έδωσε μέσω των social media ο Andrea Iannone.

 

Μια απόφαση που αν ισχύσει – βέβαια θα προσφύγει στο ΚΑΣ τώρα – θα σημάνει αυτόματα και το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας.

 

Να τι έγραψε ο Ιταλός:

 

«Μήνες πέρασαν απ’ όταν ξεκίνησε αυτή η δυσάρεστη ιστορία και κάθε μέρα μου μοιάζει σαν ένας ολόκληρος χρόνος».

 

«Το ότι με έκριναν αθώο δεν με παρηγορεί, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία ένας αθλητής που κρίθηκε αθώος, τιμωρείται επειδή έφαγε μολυσμένο φαγητό».

 

«Θα συνεχίσω να πολεμάω αυτή την απόφαση και να βαδίζω σ’ αυτό το δύσκολο μονοπάτι, που δεν διάλεξα και είναι άδικο, κάνοντας σιωπηλά το κάθε μου βήμα».

 

«Η σιωπή μου αυτή πάντως, κρύβει αυτό που έμαθα απ’ αυτή την ιστορία, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν στο λεπτό».

 

«Πάντως κρατάω και πολλά θετικά, όπως την αγάπη σας ή το ότι είσαι σε θέση να αξιολογείς ανθρώπους και καταστάσεις με πιο ώριμο τρόπο».

 

«Σήμερα είμαι πιο ώριμος και γνωρίζω την αγάπη σας. Δεν με εγκαταλείψατε και ήσασταν μαζί μου στο δύσβατο αυτό μονοπάτι».

 

«Σας ευχαριστώ όλους, όπως και τους φίλους, την οικογένειά μου και ειδικά τον πατέρα μου. Ευχαριστώ όλη την Aprilia, τον Massimo Rivola και όλους τους χορηγούς που δεν με εγκατέλειψαν».

 

Το επόμενο βήμα για τον Iannone είναι να προσφύγει στο ΚΑΣ, έχοντα στο πλευρό του και την Aprilia που είναι πεπεισμένη ότι ο αναβάτης της θα αθωωθεί.

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg: Αρκετοί οι 15 Αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

ΜotoGP Flashback στο COSMOTE SPORT 5HD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα