• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Τεστ πριν ξεκινήσει η σεζόν
Οι ομάδες συμφωνούν
Νέα 03/04/2020 - 15:18

Όπως έχουν τα πράγματα, το MotoGP φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει πριν τον Ιούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να πάμε μέχρι τον Σεπτέμβρη!

 

Βέβαια τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά, ακόμα και το γεγονός να χαθεί τελείως η χρονιά, κάτι που κανείς – ωστόσο – δεν είναι διατεθειμένος να δηλώσει.

 

Οι περιορισμοί, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τα μέτρα σχεδόν σε όλη την υφήλιο -  όπως και ο φόβος ενός νέου κύματος τον ερχόμενο χειμώνα – αφήνουν κάθε σενάριο ανοιχτό.

 

Πάντως, αν τελικά έχουμε κάποιους Αγώνες από τον Ιούλιο και μετά, αυτό σημαίνει ότι οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας θα έχουν περάσει ένα διάστημα 3-4 μηνών χωρίς δράση!

 

Και χωρίς τη σωστή προπόνηση – πολλοί είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους άλλωστε – είναι πάρα πολύ δύσκολο να «βγει» ένα αγωνιστικό Σ/Κ στους ρυθμούς που απαιτούνται.

 

Έτσι, καταλαβαίνει κανείς ότι ένα (ή παραπάνω) τεστ πριν ξεκινήσει η σεζόν, κρίνεται ως κάτι επιβεβλημένο έτσι ώστε να «ξεσκουριάσουν» οι οδηγοί.

 

Τα τεστ είναι πολύ πιο εύκολο να οργανωθούν, θα δώσουν την ευκαιρία στους οδηγούς να οδηγήσουν τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες τους, ενώ θα βολέψει και την τηλεόραση που θα έχει κάτι να δείξει!

 

Το σενάριο αυτό είναι στο τραπέζι, αλλά με τη γενικότερη κατάσταση στην Ευρώπη – όπου είναι το πιο πιθανό να γίνει – κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα γίνει.

Επόμενο άρθρο »

Η Honda είναι για «Πολεμιστές!»

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: «Αντιφατική» η ποινή του Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα