• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ανακοίνωση από την Dorna
Προτεραιότητά μας είναι οι Αγώνες
Νέα 09/04/2020 - 17:12

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Carmelo Ezpeleta δίνει συνεχώς συνεντεύξεις, απαντώντας συνεχώς – και με ειλικρίνεια – στα ερωτήματα που «καίνε» τους περισσότερους.

 

Η κρίση με τον κοροναϊό συνεχίζεται και ήδη έχουμε σημαντικές αλλαγές στο Ημερολόγιο Αγώνων, ενώ δεν ξέρουμε ακριβώς πότε (και αν) θα γίνει ο πρώτος Αγώνας.

 

Με νέα της ανακοίνωση, η Dorna – και ο CEO της, ο Carmelo Ezpeleta – επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι προτεραιότητά τους είναι να γίνουν οι Αγώνες φέτος.

 

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τα λεγόμενα του ίδιου, που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δούμε Αγώνες φέτος.

 

Στην ανακοίνωση διαβάζουμε:

 

«Στην Dorna είμαστε συνεχώς σε συζητήσεις με την FIM και τις IRTA-MSMA, όπως και με τους οργανωτές των GP, παρακολουθώντας την κατάσταση».

 

«Στόχος της κάθε εμπλεκόμενης πλευράς είναι να ξεκινήσουμε τους Αγώνες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και όταν είναι ασφαλές».

 

«Ανέκαθεν ο πρώτος μας στόχος ήταν και παραμένει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα Grand Prix και να τελειώσουμε εντός της Ημερολογιακής σεζόν του 2020».

 

«Ωστόσο πάντα θα ενεργούμε με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία, σε συνεργασία με τις διάφορες κυβερνήσεις και τις υγειονομικές αρχές».

 

«Στην περίπτωση και μόνο που η κρίση συνεχιστεί και οι περιορισμοί στα ταξίδια παραμείνουν, τότε και μόνο τότε θα σκεφτούμε να ακυρώσουμε όλη τη σεζόν».

 

«Παρομοίως και για τα SBK, στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλη τη σεζόν με όσο το δυνατόν περισσότερους Γύρους».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η επόμενη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Αφοι Marquez: Η ζωή στο σπίτι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα