• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον τελευταίο γύρο κρίθηκε ο 2ος MotoGP™ Virtual Race
H Ducati πήρε και πάλι τη νίκη
Νέα 12/04/2020 - 19:13

 

Ο 2ος Αγώνας MotoGP™ Virtual Race έγινε στην πίστα Red Bull Ring της Αυστρίας και η νίκη για 5η συνεχόμενη χρονιά, πήγε στην Ducati! O Pecco Bagnaia με την Pramac Ducati, χρειάστηκε να περάσει μέσα από το γρασίδι της πίστας – και κατάφερε να μην πέσει – για να πάρει τη νίκη από τον Maverick Viñales της Monster Energy Yamaha MotoGP και όλα αυτά στον τελευταίο γύρο του Αγώνα, όπως έγινε και πέρυσι στον πραγματικό Αγώνα.

Ο Bagnaia από την αρχή φάνηκε πολύ δυνατός και ξεκίνησε από την pole position που πήρε με χρόνο 1'21.509 από τον Vinales, ενώ ο 3ος Alex Marquez ήταν μόλις 0.065 του δευτερολέπτου πίσω. Οι 5 πρώτοι του 1ου Αγώνα, έκαναν διαφορά 2'' από τους 5 που μπήκαν αυτή τη φορά στο παιχνίδι, με ταχύτερο τον Michele Pirro και αργότερο τον Valentino Rossi, που όμως άλλαξε ρυθμίσεις στο διάστημα μεταξύ Κατατακτηρίων και Αγώνα. 

O Pecco περνάει από τα χόρτα τον Maverick
O Pecco περνάει από τα χόρτα τον Maverick

Ο Alex Marquez που είχε κερδίσει τον 1ο Αγώνα, αυτή τη φορά δεν απέφυγε την πτώση στην πρώτη στροφή, στην οποία έπεσαν σχεδόν όλοι οι πίσω, ενώ Bagnaia, Vinales, Marc Marquez & Nakagami ξέφυγαν μπροστά. Οι δύο πρώτοι έκαναν γρήγορα διαφορά, καθώς ο Ιάπωνας παρέσυρε τον ΜΜ93 σε πτώση, ακούγοντας τα εξ αμάξης από τον παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2019. Εντωμεταξύ τις δύο Honda έφτασε και η τρίτη του Alex και είδαμε μια ωραία μάχη, όπου ο “Καμικάζι” - όπως τον αποκάλεσε ο ΜΜ93 – έριξε και τον μικρότερο της οικογενείας Marquez. 

O Rossi έδωσε μάχη με τον Pirro αρχικά και μετά με τον Petrucci και την ώρα που τον έφτανε έπεσε, έχοντας ανέβει μέχρι την 5η θέση. Στην πτώση αυτή των δύο Ιταλών τους πέρασε ο Quartararo που τελικά έμεινε 5ος. Οι δύο Ιταλοί συνέχισαν τις μάχες μέχρι την τελευταία στροφή, όταν ο Rossi σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περάσει 6ος, έπεσε τερματίζοντας τελικά 7ος πίσω από τον Petrux, που μόλις δύο μέρες νωρίτερα είχε αγοράσει playstation!

O Kamikaze ρίχνει τον ΜΜ93
O Kamikaze ρίχνει τον ΜΜ93

Μπροστά η μάχη της νίκης ήταν σκληρή, με τον Vinales στη μέση του Αγώνα να είναι τρομερά γρήγορος, γράφοντας 1'21.114 που ήταν με διαφορά ο ταχύτερος γύρος του Αγώνα! Όμως ο Ισπανός της Yamaha έπεσε και επέτρεψε στον Bagnaia 3 γύρους πριν το τέλος να έχει διαφορά 3'', χωρίς όμως να αποφύγει τα λάθη που επέτρεψαν στον Vinales να ξαναπεράσει 1ος στον τελευταίο γύρο! Εκεί όμως έγινε η περίφημη προσπέραση μέσα από τα χόρτα που έδωσε τελικά τη νίκη στον Pecco και την Ducati. 

Μάχη σώμα με σώμα ΜΜ93 vs Takaa
Μάχη σώμα με σώμα ΜΜ93 vs Takaa

Ωραίος Αγώνας, διασκέδασαν οι 10 οδηγοί που συμμετείχαν, αντάλλαξαν και τα “γαλλικά” τους σε τόνο φιλικό και οι θεατές είδαμε μάχες που θύμιζαν τις πραγματικές, σε μια εξαιρετική περιγραφή του Δημήτρη Διατσίδη στην COSMOTE TV.

Αν γίνει – που μάλλον θα γίνει – και 3ος Αγώνας MotoGP™ Virtual Race, για τον Τίτλο θα έχει το προβάδισμα ο Bagnaia με 45 βαθμούς, έναντι 41 του A.Marquez και 36 του Vinales!


 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Pramac Racing: Francesco Bagnaia

2. Monster Energy Yamaha MotoGP: Maverick Viñales

3. Repsol Honda Team: Alex Marquez

4. Repsol Honda Team: Marc Marquez

5. Petronas Yamaha SRT: Fabio Quartararo

O MM93 ακολουθεί τον αδελφό του Alex
O MM93 ακολουθεί τον αδελφό του Alex

6. Ducati Team: Danilo Petrucci 

7. Monster Energy Yamaha MotoGP: Valentino Rossi

8. LCR Honda Idemitsu: Takaaki Nakagami 

9. Ducati Team: Michele Pirro
10. Reale Avintia Racing: Tito Rabat



 

O Valentino Rossi έκανε καλή εμφάνιση
O Valentino Rossi έκανε καλή εμφάνιση
O Vinales προηγείται του Bagnaia
O Vinales προηγείται του Bagnaia
Ο Maverick Vinales σημείωσε τον ταχύτερο γύρο
Ο Maverick Vinales σημείωσε τον ταχύτερο γύρο
Ο μεγάλος νικητής
Ο μεγάλος νικητής

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πραγματικά περίεργο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ήμουν άπειρος και πεισματάρης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα