• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Petronas θέλει τον Quartararo και το ’21!
Η Yamaha όμως δεν συμφωνεί!
Νέα 13/04/2020 - 11:45

Οι πρώτοι 8 Γύροι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχουν είτε ακυρωθεί, είτε αναβληθεί και κανείς δεν είναι βέβαιος για το πότε (και το αν) θα ξεκινήσει η σεζόν.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Fabio Quartararo θα ολοκλήρωνε τη φετινή χρονιά και θα ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του με την εργοστασιακή Yamaha το 2021.

 

Όμως οι συνθήκες δεν είναι κανονικές και ήδη διαρρέει μέσα από την Petronas η διάθεση της ομάδας να κρατήσει στις τάξεις της τον Γάλλο αναβάτη.

 

«Έχουμε συζητήσει με την Dorna το τι θα γίνει σε περίπτωση που τελικά δεν διεξαχθεί το Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Razlan Razali.

 

«Αν όντως δεν έχουμε σεζόν φέτος, θέλουμε το 2021 να είναι όπως το 2020, με τις ίδιες συμφωνίες και αυτό θα το κυνηγήσουμε».

 

«Θα το κυνηγήσουμε επειδή δείξαμε ήδη από πέρυσι ότι με μια καλή μοτοσυκλέτα και έναν καλό οδηγό, μπορούμε να κερδίσουμε».

 

«Τουλάχιστον 1-2 νίκες θα είναι αρκετές… όμως θεωρητικά μπορούμε να παλέψουμε ακόμα και για τον Τίτλο!»

 

«Θέλω να πιστεύω ότι το 2021 – με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε Αγώνες φέτος – όλοι θα τηρήσουν τις συμφωνίες του 2020».

 

Τις δηλώσεις του Razali – ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι φεύγει από CEO της Sepang για να ρίξει περισσότερο βάρος στην Petronas Racing – άκουσε ο Meregalli.

 

Ο Team Manager της Yamaha δεν συμμερίζεται τις απόψεις του Razali.

 

«Δεν θέλω να πω ότι είναι μια εντελώς παράλογη ιδέα, αλλά θα πω ότι ακόμα και να μην έχουμε Πρωτάθλημα φέτος, το 2021 θα ξεκινήσει όπως κανονικά υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Πόσο γρήγορη είναι μια GSX-R1000R στην πίστα;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πραγματικά περίεργο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα