• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Alex Rins στην Suzuki και το 2021-2022
Ανανέωσε το συμβόλαιό του
Νέα 19/04/2020 - 15:46

Ο Alex Rins θα είναι οδηγός της επίσημης εργοστασιακής ομάδας Team Suzuki MotoGP για το 2021 και 2022, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στη σημερινή του "live" συνάντηση με τους οπαδούς του στο Instagram! Η ανανέωση του συμβολαίου ανάμεσα στην Suzuki Racing Company, μια μάρκα της Suzuki Motor Corporation και του 24χρονου Ισπανού, έρχεται σε μια περίεργη στιγμή της ιστορίας του σποτ, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020 δεν έχει καν αρχίσει, λόγω της κρίσης του Covid-19. Αλλά αυτή η ανανέωση επιβεβαιώνει ότι η Suzuki και ο οδηγός σκέφτονται το μέλλον και είναι προσηλωμένοι στο να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα. 

Ο Alex Rins μπήκε στην ομάδα Team Suzuki Ecstar το 2017, κάνοντας το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP. Εκείνη η χρονιά σημαδεύτηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημά της, από τον οποίο επανήλθε σχετικά γρήγορα, ενώ το 2018 έκτισε πάνω στην εμπειρία και πήρε το πρώτο του βάθρο στην Αργεντινή. 

Το 2019 με σταθερή παρουσία στους 5 πρώτους και δύο εκπληκτικές νίκες στο Texas και στο Silverstone, έδειξε την πρόοδό του.
Στα χειμερινά τεστ του 2020 επίσης έδειξε δυναμική και είχε καλή αίσθηση με την Suzuki GSX-RR, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν όταν επιτέλους ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.


Shinichi Sahara – Project Leader: 

“Αυτή η ανανέωση για ακόμη δύο χρόναι με τον Alex Rins κάνει εμένα και την Suzuki πολύ υπερήφανους γιατί αντιπροσωπεύει την επιθυμία του πρότζεκτ μας στο να μεγαλώνουμε και να προοδεύουμε με νέους οδηγούς. Με αυτήν την ανανέωση θα είμαστε μαζί με έναν νεαρό ταλαντούχο, αποφασισμένο και γρήγορο οδηγό για συνολικά 6 χρόνια. Και αυτός ήταν ο στόχος μας όταν αρχικά υπογράψαμε το 2017. Δυστυχώς η παρούσα κατάσταη με τον Coronavirus δεν μας επιτρέπει να δείξουμε τι έχουμε πετύχει, αλλά βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και θετικότητα.”


Davide Brivio: 

“Είμαστε χαρούμενοι με την ανακοίνωση του Alex Rins ως εργοστασιακού οδηγού της Team Suzuki MotoGP για δύο ακόμη χρόνια. Πιστεύουμε ότι αυτή η σταθερότητα των 6 χρόνων θα αποδειχθεί θετική για όλους μας. Ως ομάδα ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλη την ομάδα των ανθρώπων που δουλεύει μαζί και να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Είχαμε ένα φανταστικό τέος της περσινής χρονιάς και αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για τους φετινούς αγώνες.”  

Alex Rins: 

“Η επιθυμία μου ήταν να συνεχίσω με την Suzuki και τελικά αυτό είναι που έκανα. Πιστεύω ότι αυτό το πρότζεκτ έχει δυναμική στο να γίνει ένα νικηφόρο πρότζεκτ. Έχω την επιθυμία να κερδίζω και έτσι ταιριάζουμε απόλυτα. Είναι το τέλειο μέρος για εμένα και δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί για να πάρουμε τα καλά αποτελέσματα. Πάντα πίστευα στην ομάδα και γι αυτό ήταν εύκολο να κάνουμε τη βασική συμφωνία σχετικά νωρίς. Μετά φτιάξαμε τις λεπτομέρειες.  
Τώρα πρέπει να καταλάβουμε το τι θα γίνει το 2020 και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε μάξιμουμ επίπεδο. Αυτή τη στιγμή όλο; ο κόσμος αντιμετωπίζει μια απρόσμενη κατάσταση που επηρεάζει όλα τα κράτη και πρέπει να έχουμε υπομονή. Η Dorna κάνει τα πάντα για να μας επιτρέψει να αγωνιστούμε, αλλά βέβαια με αυτό που μετράει περισσότερο, την ασφάλεια και την υγεία όλων. Μπορούμε μόνο να είμαστε έτοιμοι και να περιμένουμε να μας πουν το πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε και εντωμεταξύ προσηλωνόμαστε στην προπόνηση.” 

Επόμενο άρθρο »

Mission Winnow Moto X2 Experience: Συναρπαστική +οδήγηση

« Προηγούμενο άρθρο

O Alex Rins Κυριακή του Πάσχα “live”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα