• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα αφιερώματα στα κανάλια COSMOTE SPORT HD
Πρόγραμμα μεταδόσεων 24/04/2020 - 16:39
Νέα αφιερώματα στα κανάλια COSMOTE SPORT HD με κλασικά ντέρμπι και αγώνες που έχουν αφήσει εποχή 

 

Τα El Clasico της τελευταίας 20ετίας που έχουν αφήσει εποχή, κλασικά ντέρμπι της Bundesliga από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, σπουδαίες προσωπικότητες και κορυφαίες στιγμές του MotoGP, αλλά και ματς που «έγραψαν» ιστορία στο ισπανικό μπάσκετ, συνθέτουν το περιεχόμενο των νέων αθλητικών αφιερωμάτων που θα φιλοξενήσουν το επόμενο διάστημα τα κανάλια COSMOTESPORT HD.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 27 Απριλίου οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους τα αφιερώματα:

  • El Clasico: Τα σημαντικότερα ντέρμπι των τελευταίων 20 ετών ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Μεγάλα ονόματα που φόρεσαν τις φανέλες των δύο «αιωνίων αντιπάλων» του ισπανικού ποδοσφαίρου σε «μονομαχίες» που χάρισαν σπουδαίες στιγμές και έκριναν τίτλους. Καθημερινά μέχρι και τις 10/5, στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 2HD.

 

  • Bundesliga Classics: Σπουδαίες αναμετρήσεις που έμειναν στην ιστορία ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Λειψία, Σάλκε και άλλες κορυφαίες ομάδες του γερμανικού ποδοσφαίρου, σε ένα flashback με αφετηρία τη σεζόν 1993-1994. Δευτέρα με Παρασκευή μέχρι και τις 8/5, στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 3HD.

 

  • MotoGP Documentaries: Ντοκιμαντέρ για τις σημαντικότερες στιγμές στην πρόσφατη ιστορία του MotoGP, με πρωταγωνιστές σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Kέισι Στόνερ, ο Μαρκ Μάρκεθ, ο Χόρχε Λορένθο, ο Ανδρέα Ντοβιτσιόζο και άλλοι κορυφαίοι πιλότοι που άφησαν το στίγμα τους στις παγκόσμιες πίστες. Καθημερινά έως και τις 3/5 στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 5HD.

Δείτε εδώ το σχετικό σποτ: https://www.youtube.com/watch?v=KlfW7iX-Z-E&feature=youtu.be

  • ACB Classics: Κορυφαίοι αγώνες της τελευταίας 20ετίας από τα ισπανικά γήπεδα μπάσκετ, με τη συμμετοχή σπουδαίων παικτών, σε ένα αφιέρωμα για το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και τους ιστορικούς τελικούς του Copa del Rey. Δευτέρα με Παρασκευή μέχρι και τις 8/5, στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 4HD.

 

Τα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT εμπλουτίζουν συνεχώς το πρόγραμμά τους με νέες εκπομπές κα αφιερώματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του τένις και άλλων δημοφιλών αθλημάτων, με στόχο να προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο και να κρατούν συντροφιά στους συνδρομητές για όσο διάστημα μένουν στο σπίτι. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

7 Ντοκιμαντέρ του MotoGP στην COSMOTE TV

« Προηγούμενο άρθρο

H COSMOTE TV με MotoGP κάθε μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα