• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati κάνει έρανο
Για τη στήριξη της Policlinico di S.Orsola στη Μπολόνια
Νέα Αγοράς 05/05/2020 - 13:04

 

#raceagainstCovid: Η Ducati ξεκινά έναν έρανο με σκοπό με σκοπό τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων αποκατάστασης του γενικού νοσοκομείου της Μπολόνια S.Orsola.

Το γενικό νοσοκομείο της Μπολόνια είναι ειδικευμένο στους ασθενείς που αναρρώνουν από τον Covid-19. Η χρηματοδότηση ξεκίνησε με δωρεά 100.000 ευρώ που προήλθε από τα χρήματα που πρόσφεραν τα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ducati, σε αυτά προστέθηκαν οι δωρεές του προσωπικού και στη συνέχεια η εταιρία έβαλε άλλα τόσα για να συγκεντρωθεί το αρχικό ποσό.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν, έως τον Ιούνιο του 2020, τα απαραίτητα χρήματα για τη χρηματοδότηση οργάνων, έρευνας και προσωπικού του Policlinico di S.Orsola της Μπολόνια, αφιερωμένο στην αποκλειστική φροντίδα των ασθενών μετά την ανάρρωση Covid-19.

Ακόμη και σε όσους αναρρώνουν, ο Covid-19 αφήνει συχνά αρκετά προβλήματα σε όργανα και συστήματα του οργανισμού. Οι πνεύμονες, η καρδιά, το κυκλοφορικό σύστημα, τα νεφρά, ο εγκέφαλος είναι οι προτιμώμενοι στόχοι του ιού. Για την παρακολούθηση αυτών των ασθενών, τη θεραπεία τους και την παρακολούθηση της αποκατάστασής τους, έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικές διεπιστημονικές ομάδες με καρδιολόγους, νευρολόγους, νεφρολόγους, πνευμονολόγους, ειδικούς σε μολυσματικές ασθένειες, δήλωσε η Chiara Gibertoni (Γενικός Διευθυντής του Policlinico di S.Orsola).

Η Ducati υπήρξε ανέκαθεν ενεργό τμήμα της κοινωνίας στη περιοχή της Emilia-Romagna που έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως σαν Motor Valley των «αριστουργημάτων» σε δύο και τέσσερις τροχούς, αλλά και για τις εξαιρετικές ιατρικές εγκαταστάσεις της. Για τη σωστή λειτουργία των νοσοκομείων απαιτούνται τόσο αφοσιωμένο προσωπικό όσο και ειδικός εξοπλισμός και η Ducati συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, για αυτό ευχαριστώ πολύ τον Claudio Domenicali, ολόκληρη την ομάδα του Borgo Panigale και σε όσους αγαπούν τις κόκκινες μοτοσυκλέτες, είπε ο Stefano Bonaccini, (Πρόεδρος της περιφέρειας της Emilia-Romagna).

Η συμβολή σας στη συγκέντρωση χρημάτων είναι απλή: για όσους επιθυμούν να κάνουν δωρεά μέσω πιστωτικής κάρτας, απλώς μεταβείτε στην ειδική σελίδα της πλατφόρμας GoFundMe (από την οποία διατίθεται επίσης μια εφαρμογή για κινητά). για όσους προτιμούν να συμμετάσχουν μέσω τραπεζικού εμβάσματος, απλώς πραγματοποιήστε μια πληρωμή στον λογαριασμό του Νοσοκομείου (IBAN IT68E0306902480100000300027), αναφέροντας την αιτία "raceagainstCovid δωρεά". Οι δωρεές λαμβάνονται απευθείας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μπολόνια Policlinico di S.Ors

Για δωρεά με πιστωτική κάρτα: https://www.gofundme.com/f/donazione-ospedale-s-orsola-covid

Για δωρεά μέσω τραπεζικού εμβάσματος: Λογαριασμός στο όνομα: Azienda Ospedaliero Universitaria di Bologna per sanità di Bologna per COVID-19 IBAN: IT68E0306902480100000300027

SWIFT CODE: BCITITMM Αιτία: "raceagainstCovid δωρεά"

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων διατίθενται επίσης στην ειδική σελίδα του ιστότοπου Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Eνα μοναδικό Live με τον θρύλο του freestyle Robbie Maddison

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati - 4 Χρόνια εγγύηση για τις Multistrada

Χορηγοί