• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eνα μοναδικό Live με τον θρύλο του freestyle Robbie Maddison
Νέα Αγοράς 05/05/2020 - 11:43

Την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 20:00 στο @redbullgre για ένα μοναδικό Instagram Live με τον ζωντανό θρύλο της freestyle σκηνής της μοτοσυκλέτας, Robbie Maddison!

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος Αυστραλός αναβάτης θα μιλήσει για τη σχέση του με την Ελλάδα, μέσα από το Rippin’ Mykonos και το Corinth Jump.

Μείνετε συντονισμένοι 

Λίγα λόγια για τον Robbie Maddison

Ο αναβάτης freestyle motocross, Robbie Maddison έχει χτίσει την καριέρα του μέσα από παγκόσμια ρεκόρ και απίστευτα άλματα!

Ο Robbie "Maddo" Maddison έχει σπάσει ρεκόρ απόστασης, κάνοντας άλμα πάνω από ένα γήπεδο, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ESPN. Έχει πετάξει πάνω από τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο μαζί με το snowmobiler Levi LaValle. Έχει πηδήξει πάνω από τη σηκωμένη γέφυρα στην Tower Bridge του Λονδίνου κάνοντας και backflip. Έχει κάνει άλμα πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου σε ύψος 95 μέτρων και έχει οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του μέσα στη θάλασσα με φόντο τη Μικρή Βενετία στη Μύκονο.  Μέσα σε όλα αυτά, ο Robbie έχει βρει κάπως το χρόνο να κερδίσει μετάλλια στα X Games και στο Red Bull X-Fighters.

Το 2015, μετά από αρκετά χρόνια σχεδιασμού και προετοιμασίας, οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του στο θρυλικό κύμα της Ταϊτής, Teahupo'o. "Οι στόχοι μου είναι να μετατρέψω αυτό που θεωρείται ο κανόνας", μας λέει ο Robbie. "Θέλω να φτάσω τα πράγματα σε νέα ύψη και να ωθήσω τα όρια".

Αυτό το απίστευτο επίτευγμα στη Γαλλική Πολυνησία συνδύασε τα δύο μεγάλα του πάθη - το stunt riding και το surfing - στο πρωτοποριακό DC Pipe Dream. Είχε ήδη κατακτήσει το riding στη γη και στον αέρα, αλλά αυτό το project περιλάμβανε την οδήγηση της μοτοσυκλέτας του στα κύματα του ωκεανού. Ναι, πραγματικά κατάφερε να κάνει ride πάνω στο νερό.

Μην το χάσετε!

Επόμενο άρθρο »

Η Honda Σαρακάκης υποδέχεται τους πελάτες στις ανακαινισμένες εκθέσεις στη Λεωφ. Αθηνών 71

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati κάνει έρανο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα