• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Κάπως ενοχλημένος» ο Rea
Που δεν του δόθηκε άλλη ευκαιρία στο MotoGP!
Νέα 14/05/2020 - 13:20

Την παραδοχή ότι τον ενοχλούσε που δεν του δόθηκε άλλη ευκαιρία στο MotoGP, έκανε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο… μόνιμος Πρωταθλητής των SBK τα τελευταία χρόνια, Jonathan Rea.

 

Ο Ιρλανδός έκανε μια σύντομη παρουσία στο MotoGP το 2012, αντικαθιστώντας τον τραυματία Casey Stoner στην εργοστασιακή ομάδα της Honda.

 

Και παρά την ελάχιστη εμπειρία του με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Honda, ο Rea κατάφερε να πάρει δυο πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Στους δυο Αγώνες που συμμετείχε πήρε την 8η και την 7η θέση, ενώ ανάμεσα στα δυο αυτά GP είχε επιστρέψει στην CBR1000RR του (τότε) για τα SBK.

 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι τον ενόχλησε που δεν του δόθηκε άλλη ευκαιρία πέρα από τους δυο Αγώνες, ωστόσο οι Τίτλοι και το γεγονός ότι είναι ο GOAT των SBK, είναι κάτι που τον αποζημιώνει!

 

«Ναι τότε ήμουν κάπως ενοχλημένος που δεν είχα άλλη ευκαιρία», σχολίασε στην Gazzetta dello Sport και συνέχισε λέγοντας:

 

«Έπρεπε να μάθω να ζήσω μ’ αυτό το συναίσθημα, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί έκλεισε η πόρτα στην Honda αλλά βρήκα την Kawasaki που ήταν δυνατή και όταν έμαθα τη μοτοσυκλέτα, άρχισα να κατακτώ Τίτλους».

 

«Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι χαρούμενος διότι δεν βρήκα απλά μια μοτοσυκλέτα, αλλά κι ένα γκρουπ ανθρώπων που είναι φανταστικοί!»

 

«Εδώ που είμαι τώρα έχω τα πάντα: μια φοβερή μοτοσυκλέτα, την υποστήριξη του εργοστασίου, οι άνθρωποι γύρω μου είναι υπέροχοι, αλλά και έξυπνοι».\

 

«Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα τέτοιο γκρουπ ανθρώπων στους Αγώνες και γι’ αυτό αισθάνομαι τυχερός».

Επόμενο άρθρο »

Δεν θα κάνει έκτακτες συμμετοχές φέτος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Μια βόλτα στο… Ράντσο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα