• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΚΤΜ δεν συνεχίζει την εξέλιξη!
Είναι αντίθετη στο αίτημα της Aprilia
Νέα 18/05/2020 - 15:21

Η KTM, πρόσφατα, αποκάλυψε ότι δεν συμφωνούσε με την ιδέα-απαίτηση της Aprilia, να μην ισχύσει το πάγωμα της εξέλιξης γι’ αυτούς τους δυο Κατασκευαστές.

 

Ως γνωστό, η Επιτροπή Αγώνων είχε αποφασίσει το πάγωμα της εξέλιξης για φέτος, οπότε τα εργοστάσια θα είχαν τις ίδιες μοτοσυκλέτες το 2020 και το 2021.

 

Ωστόσο, κυρίως για λόγους αξιοπιστίας (μετά τα προβλήματα στο τεστ του Qatar), η Aprilia ζήτησε να εξαιρεθεί και να δουλέψει πάνω στο ολοκαίνουργιο μοτέρ της.

 

Η Επιτροπή συμφώνησε στο αίτημα κι έτσι επιτρέπει στην Aprilia – αλλά και στην KTM που απολαμβάνει επίσης παραχωρήσεις – να δουλέψουν στα μοτέρ τους μέχρι την 29η Ιουνίου.

 

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, η ΚΤΜ δεν θα εκμεταλλευτεί την παραπάνω απόφαση και δεν θα εξελίξει το μοτέρ της, μένοντας στο αρχικό πλάνο!

 

«Τώρα δεν είναι η ώρα για να σκέφτεται κανείς τον εαυτό του», τονίζει σε δηλώσεις του ο Pit Beirer.

 

«Γι’ αυτό και είμαστε αντίθετοι σε αυτό που ζήτησε η Aprilia. Θα κρατήσουμε το λόγο μας και δεν θα ακουμπήσουμε το μοτέρ».

 

«Τα άλλα εργοστάσια δεν θα κάνουν εξέλιξη και πρέπει κι εμείς με κάτι να συμβάλλουμε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην κάνουμε εξέλιξη κι εμείς».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αν έμενα στην Ducati…

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Η Aprilia με ήθελε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα