• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφυγε η Καίτη Κυριακοπούλου
Την Πέμπτη 21 Μαίου
Νέα 24/05/2020 - 11:48

Η Σιδηρά Κυρία της οικογένειας, ή κυρία Καίτη όπως την αποκαλούσαν, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 21 Μαΐου 

Η Καίτη Κυριακοπούλου γεννήθηκε στο Βουκουρέστι το 1922 και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1950, παντρεύτηκε τον Πάρι Κυριακόπουλο, αποκτώντας δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και τη Φλωρίκα και το 1970, μετά από το θάνατο τού πατέρα της, ανέλαβε τη διοίκηση των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις ήταν και η Αφοι Ηλιόπουλοι ΕΠΕ (σήμερα Μοτοδυναμική), που απο το 1969 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Yamaha στην Ελλάδα.

Η Καίτη Κυριακοπούλου υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα, μια σημαντική φυσιογνωμία, μια δυναμική γυναίκα και μια από τις κορυφαίες μορφές της εμπορικής και βιομηχανικής επιχειρηματικότητας των τελευταίων δεκαετιών.

Ειχε σπουδάσει Μαθηματικά και Φυσική στο Πανεπιστήμιο Mount Holyoke της Μασσαχουσέτης. που 60 χρόνια αργότερα τιμώντας το συνολικό της έργο της απένειμε το degree Doctor of Humane Letters honoris causa. 


Ανακοίνωση του Ομίλου Μοτοδυναμική για την απώλεια της Καίτης Κυριακοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μοτοδυναμική, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια της  Καίτης Κυριακοπούλου. Η Καίτη Κυριακοπούλου, υπήρξε πρότυπο γυναίκας – επιχειρηματία. Ήταν πρωτοπόρος, οραματίστρια με οξύ  επιχειρηματικό πνεύμα, πάθος και θέληση  και θα αποτελεί πάντα, για όλους μας,  πηγή έμπνευσης. Οι αξίες και το όραμα της θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Στη μνήμη της, ο Όμιλος Μοτοδυναμική προσφέρει δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο σωματείο Μέριμνα.

Επόμενο άρθρο »

«Μάχη» για την υπογραφή του Jorge Martin

« Προηγούμενο άρθρο

3 χρόνια χωρίς τον Nicky Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα