• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πολύ κοντά» σε συμφωνία Espargaro-Aprilia
Το τελευταίο του συμβόλαιο πριν αποσυρθεί!
Νέα 29/05/2020 - 13:45

Ο Aleix Espargaro δεν έχει φοβηθεί στο παρελθόν να μιλήσει και ανοιχτά ενάντια της Aprilia και της μοτοσυκλέτας της, έχοντας καταφέρει μέσα σε 3 σεζόν να πάρει μόλις μια 6η θέση ως το καλύτερό του αποτέλεσμα.

 

Όμως η Aprilia έχει κάνει – όπως φαίνεται – πάρα πολύ καλή δουλειά με τη νέα της μοτοσυκλέτα, παρά τα θέματα αξιοπιστίας που ήταν αναπόφευκτο να κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Ο 30χρονος έχει πειστεί να μείνει στην ομάδα και η Aprilia τον θέλει, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι οι δυο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν τη μεταξύ τους συμφωνία.

 

Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό το νέο συμβόλαιο του Espargaro να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 2 χρόνια, μια «τάση» που ξεκίνησε με το 4ετές συμβόλαιο που υπέγραψε στην αρχή της χρονιάς ο Marc Marquez.

 

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι τα τεστ τελείωσαν και είχα μια ωραία γεύση στο στόμα μου», σχολίασε ο Aleix και συνέχισε λέγοντας:

 

«Οι αλλαγές που περίμενα και ζητούσα τα προηγούμενα τρία χρόνια ήρθαν σ’ αυτά τα δυο τεστ και ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος».

 

«Οι μεταξύ μας συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο είχαν σταματήσει για λίγο καιρό, αλλά τώρα είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε».

 

«Είμαι χαρούμενος με την Aprilia… δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και πάντα έλεγα ότι θέλω να αποσυρθώ όντας στην ομάδα, εδώ. Είμαι βέβαιος ότι αν ανανεώσω, θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο!»

 

«Δεν ξέρω αν θα είναι για δυο χρόνια ή παραπάνω, αλλά αν με πείσουν και μ’ αρέσει θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και τότε θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω να είμαι ο αρχηγός στην ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Χαμογελαστά πρόσωπα στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώθηκαν τα GP σε Silverstone και Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα