• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμογελαστά πρόσωπα στην ΚΤΜ
Μετά το τέλος των δοκιμών στο Red Bull Ring
Νέα 29/05/2020 - 15:29

Η KTM έγινε το πρώτο εργοστάσιο που ολοκλήρωσε διήμερες δοκιμές σε πίστα, στη μετά-κοροναϊού εποχή.

 

Όπως είχαμε γράψει πριν από δυο ημέρες, το εργοστάσιο βρέθηκε στην πίστα Red Bull Ring με τους Pol Espargaro και Dani Pedrosa (στη φωτό).

 

Οι δυο τους είχαν στο πλευρό τους περίπου 20 μηχανικούς που κατάφεραν να ταξιδέψουν ως την πίστα και όλοι τους έκαναν έλεγχο και βγήκαν αρνητικοί για τον νέο ιό.

 

«Δεν νομίζω ότι έχω βρεθεί χωρίς μοτοσυκλέτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα», έλεγε ο Pol Espargaro μετά το τέλος των δοκιμών.

 

«Στην αρχή ήταν δύσκολο, αλλά γρήγορα βρήκα το ρυθμό μου. Από τεχνικής άποψης καταφέραμε και βελτιωθήκαμε, αν και πρώτη μας προτεραιότητα ήταν να εξοικειωθούμε και πάλι με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Πάντως ήταν τέλεια που επιστρέψαμε στην πίστα και παντού στο box έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα».

 

Από την πλευρά του, ο Pit Beirer της KTM σχολίασε:

 

«Ήταν καταπληκτικά για όλους μας που επιστρέψαμε στην πίστα. Ήταν χαρά μου να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το χρόνο».

 

«Με τον Pol δοκιμάσαμε τη μοτοσυκλέτα του 2020 σε καινούργια πίστα, ενώ με τον Dani συνεχίσαμε το εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών μας».

 

«Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε. Μπροστά μας έχουμε ένα ενδιαφέρον Ημερολόγιο Αγώνων και η ομάδας μας πρέπει να είναι έτοιμη».

 

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Τους είχα υποσχεθεί ότι θα ήμασταν οι πρώτοι που θα βγαίναμε στην πίστα και τήρησα την υπόσχεσή μου αυτή!»

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Λυπάμαι για τον Danilo!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πολύ κοντά» σε συμφωνία Espargaro-Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα