• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Λυπάμαι για τον Danilo!
Πήρε τους ίδιους βαθμούς με τον Jack, αλλά…
Νέα 29/05/2020 - 16:23

Τη στήριξή του προς τον Danilo Petrucci εξέφρασε ο Aleix Espargaro σε δηλώσεις του στο motorsport.com λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει την απόφαση της Ducati.

 

Οι κόκκινοι, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Petrux με τον Αυστραλό, παρά το ότι – για τον Aleix – οι δυο τους πέτυχαν παρόμοια πράγματα πέρυσι.

 

Η απόφαση αυτή επηρεάζει εν μέρει και την Aprilia, την ομάδα του Espargaro, καθώς περιμένει να δει τι θα αποφασίσει το CAS για τον Andrea Iannone.

 

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Ιταλός, τότε η ομάδα είναι μάλλον σίγουρο ότι θα κινηθεί να πάρει τον Danilo Petrucci.

 

«Ξέρω ότι η Aprilia θέλει να κρατήσει εμένα και τον Andrea στην ομάδα, αλλά τώρα πραγματικά το μπλέξιμο είναι μεγάλο», έλεγε ο Aleix.

 

«Γι’ αυτό που λυπάμαι είναι για το πώς φέρθηκαν στον Danilo… όχι μόνο κέρδισε έναν Αγώνα, αλλά πήρε και τους ίδιους βαθμούς με τον Jack πέρυσι».

 

«Κι όμως ο Jack είναι σαν τον νέο Casey Stoner και ο Danilo φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά καλός, παρά το ότι πέρυσι με την ίδια μοτοσυκλέτα είχαν τους ίδιους βαθμούς».

 

«Πάντως στο τέλος ο χρόνος όλους τους βάζει στη θέση τους και θα δούμε αν η Ducati έπραξε καλά. Ίσως τελικά ο Jack να τα πάει περίφημα με τη μοτοσυκλέτα. Είναι νέος και ταλαντούχος».

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Θα κάνουμε σπουδαία GP

« Προηγούμενο άρθρο

Χαμογελαστά πρόσωπα στην ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα