• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Θα κάνουμε σπουδαία GP
Χωρίς εικονικούς θεατές
Νέα 30/05/2020 - 18:05

O επικεφαλής της DORNA, μίλησε για το επικείμενο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος στις 19 Ιουλίου στην Χερέθ και για το τεστ που θα γίνει την τετάρτη 15 Ιουλίου στην πίστα πριν το επίσημο ξεκίνημα της Παρασκευής. 

“Τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ουσιαστικά και χάρις στο εισόδημα από αυτά μπορούμε να κάνουμε τους αγώνες χωρίς θεατές. Από αυτά τα έσοδα θα βοηθήσουμε και τις ομάδες να επιβιώσουν. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε – όπως το ποδόσφαιρο – εικονικούς θεατές στις κερκίδες, θα επικεντρωθούμε στο να δημιουργήσουμε τους καλύτερους δυνατούς Αγώνες”, δήλωσε ο Ν1 της Ισπανικής εταιρίας που έχει απογειώσει το ΜotoGP από το 1992 και μετά. 

Αναφέρθηκε και στο πάγωμα της εξέλιξης του κινητήρα και της αεροδυναμικής και είπε:

“Αν δεν σταματούσαμε την εξέλιξη η διαφορά ανάμεσα στις εργοστασιακές και τις δορυφορικές ομάδες θα μεγάλωνε πολύ. Το πάγωμα των κανόνων μας επιτρέπει να ελαφρύνουμε τις επιπτώσεις των λιγότερων χορηγών για τις μικρές ομάδες και μας δίνει χώρο για ισότητα. H KTM και η Aprilia θα έχουν την ευκαιρία να ανακάμψουν μέσα στη χρονιά.”

Για το συναγωνισμό του Τίτλου είπε: “Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με λιγότερους Αγώνες και έτσι με τους οδηγούς να πρέπει να είναι προσεκτικοί για ένα ατύχημα ή ένα μηδέν. Πρέπει να έχουν στρατηγική και να ξέρουν το πως θα κατανείμουν τις προσπάθειές τους. Το 2021 θα επιστρέψουμε δυνατότεροι, μετά από ό,τι συνέβη. Πρέπει τώρα να δείξουμε δύναμη και ικανότητα να το ξεπεράσουμε. Οι χορηγοί είναι μαζί μας και θέλουν να συνεχίσουμε. Τώρα πρέπει να εγγυηθούμε τους μισθούς των μικρότερων ομάδων, ίσως με μικρότερους χορηγούς και επίσης να παγώσουμε τους κανονισμούς για δύο σεζόν, ώστε να διευκολύνουμε τις επενδύσεις.”

περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση του πρώτου μέρους του προγράμματος του 2020 τις επόμενες μέρες, αφού τελεσφορήσουν οι συζητήσεις της DORNA με την Ισπανική κυβέρνηση για τις λεπτομέρειες των δύο πρώτων Αγώνων που θα γίνουν στην Χερέθ και σε 45 ημέρες θα ξεκινήσει και επίσημα η πιο περίεργη σεζόν της ιστορίας των GP.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo κέρδισε το #VirtualBritishGP

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Λυπάμαι για τον Danilo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα