• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χωρίς τεστ δεν θα ήμουν ανταγωνιστικός!
Η νίκη στον Εικονικό Αγώνα δεν ήταν εύκολη
Νέα 01/06/2020 - 12:08

Ο Jorge Lorenzo έκανε το Σ/Κ που μας πέρασε το ντεμπούτο του στους Virtual Races του MotoGP και δεν απογοήτευση, κατακτώντας τη νίκη!

 

«Πάντα έπαιζα Playstation από παιδί και ειδικά παιχνίδια όπως MotoGP και Formula 1», τόνισε ο Jorge, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε εντατική προπόνηση στο καινούργιο MotoGP 2020.

 

«Αυτές τις ημέρες έκανα προπόνηση με φίλους και βελτιώθηκα. Πάντως δεν ήταν εύκολη νίκη… ο Nakagami μπήκε σαν ταύρος στην 3η στροφή και έπεσα όπως στη Βαρκελώνη πέρυσι».

 

«Ευτυχώς όμως δεν έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου. Ήξερα ότι ο Αγώνας είχε ακόμα πολύ δρόμο και ότι θα είχαμε κι άλλες πτώσεις».

 

Ο Jorge είχε την ευκαιρία – όπως έκανε στο παρελθόν και ο Vinales – να προπονηθεί με τον Trastevere73, τον επίσημο Esports οδηγό της Yamaha.

 

«Ακόμα κι όταν παίζω θέλω να κερδίσω και το είδατε ότι δεν μιλούσα, δεν χάζευα και ήμουν απολύτως συγκεντρωμένος. Μάλιστα έκανα προπόνηση και με τον Trastevere, που μου είπε μερικά κόλπα για το πώς να μπαίνω και να βγαίνω από τις στροφές και με βοήθησε να πάρω τη νίκη».

 

Σίγουρα το διασκέδασε, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τους πραγματικούς Αγώνες.

 

«Τώρα πρέπει να δούμε πότε θα είναι το επόμενο τεστ μας. Είδαμε ότι η ΚΤΜ έκανε δοκιμές στην Αυστρία κι έτσι ελπίζω ότι θα κάνουμε κι εμείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

Τέλος, μίλησε και για το ότι τελικά δεν θα τον δούμε να κάνει έκτακτη συμμετοχή στο MotoGP φέτος.

 

«Από τη μία είμαι λυπημένος γιατί ήθελα ν’ αγωνιστώ, αλλά από την άλλη ξέρω ότι χωρίς τεστ δεν θα ήμουν ανταγωνιστικός».

 

«Τώρα συνεχίζω να προπονούμαι, όχι τόσο σκληρά όσο όταν ήμουν επαγγελματίας, αλλά διατηρώ τη φυσική μου κατάσταση και προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο υγιής γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Τεστ στο Misano για την Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώθηκε το GP της Ιαπωνίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα