• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Forbes: Οι πιο πλούσιοι αθλητές
Κανείς από το MotoGP στις πρώτες 100 θέσεις
Νέα 02/06/2020 - 10:13

Το γνωστό περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα μια ανανεωμένη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο για το 2020.

 

Από τη λίστα αυτή, των 100 πιο πλούσιων αθλητών στην υφήλιο, απουσιάζει το οποιοδήποτε όνομα που σχετίζεται με το MotoGP.

 

Την πρώτη θέση έχει ο θρύλος του τένις, ο Roger Federer που είναι σχεδόν στην ηλικία του Valentino Rossi και βγάζει το εκπληκτικό ποσό των 106 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως!

 

Ένα εκατομμύριο περισσότερο από τον δεύτερο, τον Cristiano Ronaldo, ενώ στην τρίτη θέση – και τελευταίος με τριψήφιο αρχικό νούμερο – είναι ο Lionel Messi.

 

Στην πρώτη δεκάδα είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο Neymar και μετά ακολουθούν τρεις παίκτες του NBA, ο LeBron James, ο Stephen Curry και ο Kevin Durant.

 

Τέλος, για την πρώτη δεκάδα πάντα, έχουμε έναν παίκτη του γκολφ, τον Tiger Woods και δυο παίκτες του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τους Kirk Cousins και Carson Wentz.

 

Οι οδηγοί της F1 έχουν παρουσία στη λίστα των 100, με τον Lewis Hamilton να έχει την 13η θέση – βγάζει 54 εκ. δολάρια – και να είναι αρκετά μπροστά από τους άλλους δυο.

 

Αυτοί είναι ο Sebastian Vettel που είναι στην 32η θέση και ο Daniel Ricciardo που είναι περίπου στη μέση της λίστας και έχει την 48η θέση.

 

Όπως είπαμε και πιο πάνω, κανείς από το MotoGP δεν είναι στους πρώτους 100. Ούτε ο Marc Marquez, αλλά ούτε και ο Valentino Rossi.

 

Έτσι, σύμφωνα με το Forbes, κανείς τους δεν βγάζει πάνω από 21,8 εκ. δολάρια το χρόνο, που είναι το νούμερο που βάζει στην 100ή θέση τον ποδοσφαιριστή Sergio Ramos.

Επόμενο άρθρο »

Lecuona: Περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο!

« Προηγούμενο άρθρο

Τεστ στο Misano για την Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα