• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο πρώην αρχιμηχανικός του Rossi ήταν άχρηστος!
Ο Chad Reed αναφέρεται στον Silvano Galbusera
Νέα 02/06/2020 - 16:59

Ο Chad Reed είναι μια εμβληματική μορφή στο χώρο του motocross και του supercross και έχει πάρα πολλούς οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο.

 

Τα τελευταία χρόνια ο Αυστραλός, που αποσύρθηκε φέτος σε ηλικία 38 ετών, έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Valentino Rossi.

 

«Πραγματικά μ’ αρέσει ο Valentino και είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά όταν βλέπω τέτοιες στιγμές όπως η πτώση του στην Μαλαισία πριν μερικά χρόνια… είναι δύσκολο συναίσθημα».

 

Ο Reed αναφέρεται στο GP της Sepang, όπου ο Rossi είχε την πτώση και έχασε ένα σίγουρο θρίαμβο!

 

«Δεν θα του είναι εύκολο να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους συναισθήματα», προσθέτει, ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε τον πρώην αρχιμηχανικό του Vale, τον Silvano Galbusera για τις μέτριες εμφανίσεις του Ιταλού.

 

«Ο νέος αρχιμηχανικός του ίσως τον βοηθήσει. Για μένα ο προηγούμενος που είχε ήταν άχρηστος. Μ’ αρέσει που κάνει αλλαγές. Δεν τον ξέρω καλά τον καινούργιο, αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα τι έκανε ο παλιός στο box».

 

«Σίγουρα δεν ήταν στο επίπεδο του Valentino και τα αποτελέσματα το έδειξαν».

 

Ο νέος αρχιμηχανικός του Rossi είναι ο Ισπανός David Munoz. Τέλος, ο Reed μίλησε και για το MotoGP γενικότερα και τις προβλέψεις του.

 

«Ο Marc Marquez είναι πάρα πολύ καλός… όταν βλέπεις παλιούς αγώνες, π.χ. τις μάχες με τον Fabio Quartararo στο τέλος, το έκανε και φαινόταν τόσο εύκολο που έλεγες: τον μπ@στ@ρδο!»

 

«Θεωρώ ότι αυτός θα είναι και πάλι ο Πρωταθλητής, αν και ελπίζω ότι οι υπόλοιποι θα καταφέρουν να κάνουν κάτι. Φαίνεται ότι η Ducati έχει βελτιωθεί κι άλλο. Αλλά είναι αρκετό; Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Schwantz: Ποιους θα βοηθήσουν οι διπλοί Αγώνες;

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Το πάγωμα εξέλιξης του κινητήρα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα