• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το «Αντίο» του Petrux στην Ducati
«Τώρα δεν έχω τίποτα να χάσω!»
Νέα 03/06/2020 - 15:54

Το μέλλον του Danilo Petrucci στο MotoGP είναι τουλάχιστον αβέβαιο, μετά και τα νέα της συμφωνίας ανάμεσα στην ομάδα του και τον Jack Miller για το 2021.

 

Ο Petrux θέλει να παραμείνει στο MotoGP, ωστόσο δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει εκτός κι αν ο Andrea Iannone δεν δικαιωθεί στο CAS και η Aprilia στραφεί προς αυτόν για το ’21.

 

Φυσικά υπάρχει η προοπτική να συνεχίσει – με την Ducati – την καριέρα του στα SBK όπου (όπως ακούγεται) τον περιμένει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

 

Όπως και να ‘χει, ο ίδιος δεν χάνει το χιούμορ του.

 

«Πλέον το να αγωνιστώ στο Dakar δεν είναι όνειρο αλλά περισσότερο αναγκαιότητα… έτσι όπως πάνε τα πράγματα!» σχολίασε στην Gazzetta dello Sport.

 

Πέρα από την πλάκα όμως, μίλησε και για τη φετινή σεζόν που θα ξεκινήσει – όπως όλα δείχνουν – στις 19 Ιουλίου και μάλλον θα είναι η τελευταία του στα GP.

 

«Θα είναι ένα Πρωτάθλημα που δεν θα επιτρέπονται τα λάθη. Στη θέση που είμαι πάντως, δεν έχω τίποτα να χάσω. Ανυπομονώ να εντυπωσιάσω τόσο στις πίστες όσο και έξω από αυτές».

 

«Έχω ακόμα ένα χρόνο με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και πέρα απ’ ότι μου επιφυλάσσει το μέλλον, θέλω να τα πάω καλά».

 

Οι πίστες που θα γίνουν οι Αγώνες φέτος – περιμένουμε βέβαια το επίσημο Ημερολόγιο – δεν θα είναι και οι καλύτερες για την Ducati.

 

«Ναι, δεν είναι οι καλύτερες για την Desmosedici. Η Αυστρία θα είναι λογικά, αλλά αυτή η πίστα δεν ήταν ποτέ καλή για μένα. Ο Andrea κέρδισε εκεί στην τελευταία στροφή δυο φορές. Αυτό σημαίνει ότι αυτός κέρδισε και όχι η μοτοσυκλέτα».

 

Τέλος, μίλησε και πάλι για τη σχέση του με τον Andrea Dovizioso.

 

«Πέρα από οδηγός, είναι και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου και ήμουν τυχερός που υπήρξα ομόσταυλός του».

 

«Πάντως μου μένουν λίγοι μήνες ακόμα, οπότε θα συνεχίζω να το διασκεδάζω».

Επόμενο άρθρο »

Doohan: Θα ήθελα τον Rossi ομόσταυλό μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα για το Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα