• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΠΗ: Ο Pol Espargaro στην Honda το 2021;
Στη θέση του Alex Marquez που πάει στην LCR!
Νέα 05/06/2020 - 09:53

Σαν είδηση δεν είναι ακριβώς καινούργια, καθώς οι φήμες κυκλοφορούσαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ και ο ίδιος ο Pol Espargaro έλεγε πόσο πολύ θα του ταίριαζε μια μοτοσυκλέτα όπως η Honda.

 

Τώρα όμως φαίνεται ότι δεν βασιζόμαστε σε φήμες και μόνο για την υλοποίηση ενός σεναρίου που πραγματικά ελάχιστοι προέβλεπαν τις προηγούμενες ημέρες!

 

Ο κοροναϊός έχει φέρει κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω και στο σχεδιασμό των ομάδων, κάνοντας τη ζωή των οδηγών – κυρίως των rookies – πάρα πολύ δύσκολη.

 

Ο Alex Marquez το έχει παραδεχτεί ενώ εξέφραζε τη λύπη του αλλά και τη διάθεσή του να «παλέψει» μέσα στις πίστες για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Repsol Honda.

 

Όμως το περίεργο φετινό Πρωτάθλημα έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα και αναγκάζει τις ομάδες να παίρνουν αποφάσεις χωρίς καν να δουν τους οδηγούς στις πίστες.

 

Αυτό έκανε η Ducati στην περίπτωση του Danilo Petrucci, προκρίνοντας τον Jack Miller και αυτό φαίνεται ότι θα κάνει και η Repsol Honda με τον Alex Marquez!

 

Κι αυτό το τελευταίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς όλοι, λίγο-πολύ, πιστεύαμε ότι το 4ετές συμβόλαιο του Marc Marquez εξασφάλιζε την παρουσία του Alex στο γκαράζ της ομάδας.

 

Ωστόσο τώρα φαίνεται όλο και περισσότερο πιθανό το σενάριο να δούμε τον Pol Espargaro στο πλάι του Marc Marquez για το 2021!

 

Ένα ακόμα «χτύπημα» για την ΚΤΜ τις τελευταίες ημέρες, η οποία φαίνεται ότι χάνει και τον Jorge Martin από την Ducati.

 

Αν η τροπή αυτή των πραγμάτων, που ήταν πραγματικά απίθανη πριν από λίγες ημέρες, υλοποιηθεί, θα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

 

Όσο για τον Alex Marquez, αυτός θα παραμείνει στη σφαίρα επιροοής της Honda, η οποία θα του δώσει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη στην LCR.

 

Αυτό σημαίνει ότι είτε ο Cal Crutchlow, είτε ο Takaaki Nakagami θα χρειαστεί να φύγουν για να κάνουν χώρο για τον Ισπανό, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!

 

Άλλωστε και ο ίδιος ο Cal έχει παραδεχτεί ότι ενώ θέλει να μείνει και να ανανεώσει το εργοστασιακό του συμβόλαιο, συζητά και με άλλες ομάδες.

 

Από την άλλη, με τις εργοστασιακές θέσεις να είναι ελάχιστες, δεν αποκλείεται ο Βρετανός να κάνει πράξη και αυτό που έλεγε πέρυσι και να σταματήσει την καριέρα του!

Επόμενο άρθρο »

Rivola: Τέλη Αυγούστου η απόφαση για Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Επιστροφή στους Αγώνες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα