• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rivola: Τέλη Αυγούστου η απόφαση για Iannone
Φοβάμαι ότι θέλουν να τον κάνουν παράδειγμα…
Νέα 05/06/2020 - 11:41

Το πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Ferrari και νυν CEO της Aprilia, Massimo Rivola, μίλησε στο gpone.com τόσο για τα μεταγραφικό παζάρι, όσο και για το MotoGP και την επανεκκίνησή του αλλά και για τον Andrea Iannone.

 

Για το αν η Aprilia θα κινηθεί για τον Danilo Petrucci, είπε: «Για την ώρα θέλουμε να κρατήσουμε τους δυο οδηγούς μας ακόμα κι αν δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

 

Για την περίπτωση του Iannone τόνισε: «Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις doping η Ομοσπονδία ήταν πιο γρήγορη στις αποφάσεις της, σε σχέση με τον Andrea».

 

«Επιπλέον συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν λάθος του, εν τούτοις ο κατήγορος ζήτησε 4 χρόνια ποινής. Από το CAS ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία».

 

«Φοβάμαι ότι θέλουν να τον κάνουν παράδειγμα και να του επιβάλουν βαριά ποινή… είναι ανησυχητική η κατάσταση και φοβάμαι ότι θα επιμείνουν στα 4 χρόνια ποινής».

 

«Δεν περιμένω κάποια απόφαση από το CAS νωρίτερα από τα τέλη Αυγούστου. Η ζημιά που θα πάθουμε θα είναι μεγάλη γιατί θέλουμε να κρατήσουμε τον Andrea και αν καταστραφεί αυτή η σεζόν, είναι πιθανό το ίδιο να συμβεί και με την επόμενη».

 

Μια ενδιαφέρουσα ερώτηση είχε να κάνει με το αν η Aprilia σκέφτεται να συμμετάσχει στην Moto3: «Το σκεφτήκαμε, αλλά για την ώρα όλη μας η προσπάθεια είναι στο MotoGP ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε με τους άλλους».

 

Ανησυχούν για τα θέματα αξιοπιστίας της νέας τους μοτοσυκλέτας; «Δουλεύουμε τάχιστα, αν και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Για την ώρα δεν έχουμε προβλήματα και είμαι αισιόδοξος».

 

Στα επόμενα χρόνια είναι στο πλάνο να έχουν δική τους δορυφορική ομάδα. «Θα βοηθούσε σίγουρα με την εξέλιξη. Θέλουμε να έχουμε μια δορυφορική ομάδα του 2022».

 

«Φυσικά δεν μπορείς να χτίσεις μια εργοστασιακή ομάδα μέσα σε μια νύχτα. Χρειάζεται χρόνος και σίγουρα το σενάριο είναι η δορυφορική μας να είναι με τον Gresini».

 

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε ότι ο ίδιος ο Aleix Espargaro έλεγε ότι είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει με την Aprilia. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Massimo Rivola.

 

«Θέλουμε να τον κρατήσουμε, είναι ο αρχηγός μας και του αξίζει μια τέτοια αναγνώριση. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει το βάθρο που τόσο πολύ θέλει».

 

Τέλος μίλησε για το μέλλον του MotoGP. «Πρέπει να μειώσουμε τα έξοδα και να κάνουμε πιο βιώσιμη τη μεγάλη κατηγορία. Έχουμε συζητήσει πολύ το τελευταίο διάστημα, κυρίως για τη φετινή σεζόν και την επανεκκίνηση».

 

«Οι πιθανότητες να ταξιδέψουμε εκτός Ευρώπης από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά είναι μικρές. Πρέπει να πω ότι σε σχέση με την F1, ο Ezpeleta είναι πολύ πιο αποτελεσματικός στις συναναστροφές του με τους οδηγούς, τις ομάδες ή τις πίστες».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Με σταμάτησαν στα σύνορα!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΡΟΠΗ: Ο Pol Espargaro στην Honda το 2021;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα