• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda απαντά στις φήμες περί Espargaro
«Δεν έχουμε υπογράψει τίποτα»
Νέα 05/06/2020 - 13:25

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και η Honda άκουσε τις ολοένα και εντονότερες φήμες περί ερχομού του Pol Espargaro στην ομάδα της, εις βάρος του Alex Marquez.

 

Η απάντηση από την Repsol Honda ήταν άμεση και ήρθε μέσα από τον Team Manager της ομάδας, τον Alberto Puig, ο οποίος δήλωσε:

 

«Το HRC πάντα σκέφτεται το τώρα αλλά και το μέλλον και κοιτάμε από τις μικρότερες κατηγορίες του Πρωταθλήματος για νεαρά ταλέντα».

 

«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών φέτος, η όλη διαδικασία δεν ακολουθεί την πεπατημένη άλλων χρόνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Honda δεν κοιτά το καλύτερο μέλλον για τους οδηγούς της».

 

«Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο με κανέναν οδηγό, πέρα από αυτούς που έχουμε ανακοινώσει», τόνισε ο Puig, αναφερόμενος φυσικά μόνο στον Marc Marquez.

 

Τα λόγια του Puig δεν αναιρούν την περίπτωση να δούμε τον Pol Espargaro στο πλάι του Marc για το 2021, απλώς μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές σε συμβόλαιο.

 

Ο Alex Marquez, ο Cal Crutchlow και ο Takaaki Nakagami όλοι έχουν συμβόλαιο με την Honda, το οποίο όμως λήγει με το τέλος του 2020.

Επόμενο άρθρο »

Ο Petrucci θα ήταν αμέσως ανταγωνιστικός στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Με σταμάτησαν στα σύνορα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα