• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Petrucci θα ήταν αμέσως ανταγωνιστικός στα SBK!
Αυτό λέει ο Francesco Guidotti της Pramac
Νέα 05/06/2020 - 14:58

Ο Francesco Guidotti είχε τον Danilo Petrucci ως αναβάτη του από το 2015 έως το 2018, προτού ο Petrux κάνει το βήμα για την εργοστασιακή ομάδα.

 

Έτσι, γνωρίζει καλά τόσο τον άνθρωπο Danilo, όσο και τον αναβάτη.

 

Όπως είναι γνωστό, ο Petrucci θα αποτελέσει παρελθόν από την Ducati το 2021 και εκτός αν βρεθεί τρόπος να πάει στην Aprilia, φαίνεται ότι θα καταλήξει στα SBK-Motul.

 

Από την πλευρά του ο Guidotti είναι πεπεισμένος ότι ο Ιταλός αναβάτης έχει όλα τα εφόδια να είναι ανταγωνιστικός από την πρώτη στιγμή στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

 

Όπως συνέβη, δηλαδή, στην περίπτωση του Alvaro Bautista.

 

«Νομίζω ότι ο Danilo μπορεί να είναι αμέσως στους πρώτους. Ωστόσο εύχομαι τελικά να βρει θέση και να μείνει στο MotoGP. Του αξίζει να μείνει».

 

«Ίσως μετά από έξι χρόνια με την Ducati να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο. Ωστόσο ακόμα κι αν τελικά πάει με την Ducati στα SBK, σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός από την πρώτη στιγμή».

 

Τέλος, επανέλαβε ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Danilo στην Pramac δεν θα είχε νόημα.

 

«Τον είχαμε μαζί μας για τέσσερα χρόνια και υπήρξε αμοιβαία εξέλιξη. Πήρε αλλά και πήραμε ικανοποίηση από αυτόν, μιας και είχε έξι βάθρα μ’ εμάς».

 

«Ο μεταξύ μας κύκλος κράτησε για αρκετό διάστημα, μιας και 4 χρόνια σε δορυφορική ομάδα είναι πολλά και μετά αυτός ο κύκλος έκλεισε όταν πήγε στην εργοστασιακή ομάδα».

 

«Και γι’ αυτόν ο κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το να επιστρέψει θα ήταν σαν να τρώγαμε ξαναζεσταμένο φαγητό. Πάντως έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του».

Επόμενο άρθρο »

Marini: Δεν πρέπει να παίρνει τα εύσημα μόνο ο Marc για τα σωσίματα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda απαντά στις φήμες περί Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα