• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H ANDELI MOTOTOURING τιμήθηκε από τα Tourism Awards
Στην κατηγορία Adventure Tourism.
Νέα Αγοράς 07/06/2020 - 19:33

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ANDELI ΑΠΟ ΤΑ TOURISM AWARDS 2020

 

Για άλλη μια φορά, η ANDELI MOTOTOURING τιμήθηκε από τα Tourism Awards με το Χάλκινο μετάλλιο για την προσφορά και τις υπηρεσίες της στην κατηγορία Adventure Tourism.

Με ασίγαστο πάθος για τα ταξίδια και την αγάπη της για την μοτοσυκλέτα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση, η ANDELI MOTOTOURING συνεχίζει την ανοδική της πορεία, προσπαθώντας πάντα να συνδυάζει την ποιότητα με την ασφάλεια αλλά και τη διασκέδαση.

Η βράβευσή της στην κατηγορία Adventure Tourism, σε μία δύσκολη για όλους μας εποχή, εδραιώνει την ANDELI MOTOTOURING ως πρωτοπόρα στο είδος της και ενισχύει τα θεμέλια του μοτοσυκλετιστικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Τα Tourism Awards, αποτελούν τα πρώτα βραβεία της ελληνικής αγοράς τουρισμού που για 7η χρονιά αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο, υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ.

Φέτος, οι δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η παρουσία του COVID -19, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της επίσημης τελετής απονομής, παρόλα αυτά, τα Tourism Awards συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικό κανάλι επικοινωνίας, αναρτώντας δηλώσεις των φετινών νικητών με σκοπό να μεταφέρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός.

Σύμφωνα και με το συγχαρητήριο μήνυμα του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη: «Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους δίνουν την μάχη καθημερινά, αδιάκοπα και σε όλα τα μέτωπα για το καλό του ελληνικού τουρισμού. Φέτος, η βράβευση των αρίστων έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι άριστοι, οιξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς.»

Επόμενο άρθρο »

Nέα σειρά καλοκαιρινών μπουφάν Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτροκίνητων Οχημάτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα