• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Hypermotard 950 RVE
Η νέα έκδοση της Hypermotard 950
Νέα Αγοράς 16/06/2020 - 10:16

 

Η Ducati παρουσίασε τη νέα έκδοση της Hypermotard 950 την 950 RVE

Η νέα Hypermotard 950 RVE, ειναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των Fun μοτοσυκλετών της εταιρίας από το Borgo Panigale και βρίσκεται, από πλευράς εξοπλισμού, ανάμεσα στη στάνταρ Hypermotard 950 και την κορυφαία της σειράς την Hypermotard 950 SP.

Η Hypermotard 950 RVE ξεχωρίζει από τον πρωτότυπο χρωματικό συνδυασμό "Graffiti" που είναι εμπνευσμένος από την αντίστοιχη street art και βασίζεται στην Concept έκδοση της Hypermotard 950 που παρουσιάστηκε το 2019 στη εκδήλωση Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Σημαντική προσπάθεια έχει καταβληθεί για να επιτευχθεί, στη μοτοσυκλέτα παραγωγής, η ποιότητα και η λεπτομέρεια βαφής του πρωτοτύπου, με τη χρήση αυτοκόλλητου φιλμ ιδιαίτερα μικρού πάχους με αποτέλεσμα να δείχνει σαν αερογραφία.

Εκτός από τη διαφορετική εμφάνιση η 950 RVE είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO που προστέθηκε στον στάνταρ εξοπλισμό, Bosch Cornering ABS με Slide by Brake, Ducati Traction Control Evo και Ducati Wheelie Control EVO, της βασικής έκδοσης.

Την Hypermotard 950 RVE κινεί ο 937 cc Testastretta 11 ° L2 δικύλινδρος κινητήρας με απόδοση 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 9,8 kgm ροπής (το 80% ήδη διαθέσιμο από τις 3.000 σ.α.λ.).

Το σειρά Hypermotard είναι η κατ 'εξοχήν Fun μοτοσυκλέτες της Ducati και το χαρακτηριστικό της στυλ προέρχεται από τις αγωνιστικές Super Motard μοτοσυκλέτες, τα χαρακτηριστικά της σειράς ειναι το χαμηλό βάρος, η ευελιξία, η άφθονη ροπή και η απλότητα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ο εύκολος έλεγχος της μοτοσυκλέτας, οι απόλυτες επιδόσεις σε ”κλειστές” διαδρομές και η διασκέδαση σε κάθε διαδρομή.

Η νέα έκδοση συμπληρώνει τη σειρά Hypermotard 950 και έρχεται να καλύψει τον χώρο ανάμεσα στην στάνταρ 950 (14.300€) και την εξαιρετική, άλλα αρκετά ακριβότερη, SP (18.800€) προσφέροντας βελτιωμένο έλεγχο με τον πρόσθετο εξοπλισμό και σαφέστατα μοναδική ξεχωριστή εμφάνιση.

*Στάνταρ εξοπλισμός Hypermotard 950 SP - ανάρτηση Öhlins με αυξημένη διαδρομή, σφυρήλατες ζάντες Marchesini και Ducati Quick Shift (DQS) EVO Up and Down EVO.

Η νέα Hypermotard 950 RVE θα είναι διαθέσιμη στους αντιπροσώπους της Ducati από τον Ιούλιο.

Ducati 

 

Επόμενο άρθρο »

SEAT MÓ

« Προηγούμενο άρθρο

H Harley-Davidson παρουσιάζει το Harley® On Tour 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα