• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEAT MÓ
Νέα μάρκα αστικής μετακίνησης
Νέα Αγοράς 17/06/2020 - 11:30

H SEAT ανακοίνωσε τη δημιουργία της SEAT MÓ, της νέας μάρκας αστικής κινητικότητας στα επίσημα εγκαίνια της CASA SEAT σε μια τελετή που έλαβε χώρα σύμφωνα με τα προτεινόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Η εταιρεία στα πλαίσια της εκδήλωσης ανακοίνωσε τη δημιουργία της SEAT MÓ, της νέας μάρκας αστικής κινητικότητας. Μετά την ψηφιακή παρουσίαση στις 4 Ιουνίου, η CASA SEAT άνοιξε σήμερα τις πόρτες της στο κοινό για πρώτη φορά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Sales and Marketing Vice President and CUPRA CEO Wayne Griffiths, ανακοίνωσε τη δημιουργία της SEAT MÓ, της νέας μάρκας που θα καθοδηγήσει τη στρατηγική αστικής κινητικότητας που εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες μικροκινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων των SEAT MÓ eScooter 125 και SEAT MÓ eKickscooter 65.

«Η SEAT MÓ θα ηγηθεί του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών μικροκινητικότητας και η CASA SEAT θα είναι το κέντρο των επιχειρήσεων. Η Βαρκελώνη θα είναι ο χώρος δοκιμών για την ανάπτυξη λύσεων αστικής κινητικότητας που θα εξαχθούν στον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Griffiths.

SEAT MÓ: η πορεία προς ηλεκτρική αστική κινητικότητα

Στο τελευταίο Παγκόσμιο Συνέδριο Smart City Expo, η SEAT ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας στρατηγικής επιχειρηματικής ενότητας επικεντρωμένης στην αστική κινητικότητα, η οποία τώρα παίρνει τη δική της ταυτότητα.

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα SEAT MÓ eKickScooter 65 και SEAT MÓ eScooter 125, τα πρώτα 100% ηλεκτρικά δίτροχα SEAT στην 70χρονη ιστορία της, που διαθέτουν επίσης συγκεκριμένη έκδοση για υπηρεσίες sharing. Υπό αυτήν την έννοια, η εταιρεία επιβεβαίωσε την έναρξη της ηλεκτρικής motorsharing υπηρεσίας στη Βαρκελώνη από τον Ιούλιο, με 350 άδειες που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης.

SEAT MÓ eScooter 125
SEAT MÓ eScooter 125

Ο Lucas Casasnovas, Επικεφαλής της SEAT MÓ, επεσήμανε ότι «το SEAT MÓ eScooter 125, το SEAT MÓ eKickScooter 65 και η είσοδό μας στον κόσμο του motosharing αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για προσαρμογή στις νέες ανάγκες των πόλεων και των κατοίκων τους, παρέχοντας αποτελεσματικά, βιώσιμες λύσεις μικροκινητικότητας».

Επόμενο άρθρο »

Ducati Superleggera V4

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Hypermotard 950 RVE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα