• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Ένας τραυματισμός και όλα τέλειωσαν!
Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί
Νέα 18/06/2020 - 10:34

Ο Fabio Quartararo ήταν ο οδηγός που εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλον στο ντεμπούτο του, πέρυσι, στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Δεν είναι μόνο τα 7 βάθρα του – σχεδόν όλα στο δεύτερο μισό της χρονιάς – ή οι εμφανίσεις του πάνω στη δορυφορική Yamaha που του χάρισαν και 6 pole positions.

 

Ούτε το γεγονός ότι κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο του Rookie της σεζόν 2019, με διαφορά 100β από τον εργοστασιακό Joan Mir.

 

Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν τρεις ολόκληροι μήνες και χιλιάδες χιλιόμετρα προτού κάνει το λάθος και πέσει στις ΕΔ3 της Βαρκελώνης.

 

Μάλιστα χρειάστηκε να φτάσουμε στα μισά της περσινής σεζόν για να κάνει την πρώτη του πτώση κατά τη διάρκεια Αγώνα (Sachsenring).

 

Στο τέλος της χρονιάς, ο Γάλλος rookie είχε μόλις 6 πτώσεις στο ενεργητικό του και μαζί με τους Vinales (6) και Dovizioso (4) ήταν αυτοί που είχαν τα λιγότερα λάθη.

 

Κάτι το οποίο σίγουρα θα φανεί και στους τρεις τους πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά φέτος που λόγω των συνεχόμενων Αγώνων κάθε πτώση σημαίνει ότι μπορεί κανείς να χάσει 2-3 ή 4 και παραπάνω Γύρους!

 

Αυτό επισημαίνει και ο Fabio Quartararo:

 

«Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ιδιαίτερη, με συνεχόμενους Αγώνες και λιγότερα GP. Το πιο σημαντικό φέτος θα είναι να τερματίζεις και να βλέπεις τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά».

 

«Επιπλέον θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τις πτώσεις και τους τραυματισμούς, διότι σε ένα τόσο σφιχτό Πρωτάθλημα το παραμικρό λάθος μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσεις πολλούς Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Είναι «απογοητευτικό» και «λυπηρό» για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Αυστηρά μέτρα, ειδικά app κλπ στη μάχη κατά του κοροναϊού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα