• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα πρωτεία στον Maverick Vinales!
Μπήκε πρώτος στην Jerez μετά την καραντίνα
Νέα 23/06/2020 - 12:52

Ο Maverick Vinales έγινε ο πρώτος αναβάτης του MotoGP που έκανε μερικούς γύρους στην πίστα της Jerez, εκεί όπου θα γίνουν οι 2 πρώτοι Αγώνες της σεζόν στις 19 και 26 Ιουλίου.

 

Ο Ισπανός μπήκε στην πίστα για πρώτη φορά μετά την καραντίνα, χωρίς βέβαια να είναι σε θέση να οδηγήσει την M1 του.

 

Αντ’ αυτού, μαζί με άλλους αναβάτες από μικρότερες κατηγορίες, όπως ο Marcos Ramirez, Augusto Fernandez, Alonso Lopez, οδήγησε εμπορική μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ισπανός της Yamaha είχε υψηλές βλέψεις για το (κανονικό) ξεκίνημα της σεζόν, όντας ο πιο γρήγορος στο τεστ του Qatar 24/02.

 

Ωστόσο στη συνέχεια η πανδημία του κοροναϊού άλλαξε τελείως τα δεδομένα παγκοσμίως και είχαμε τη διακοπή του Πρωταθλήματος πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

 

Στη συνέχεια και λίγο πριν την καραντίνα, ο Vinales είχε ένα ατύχημα κάνοντας motocross τραυματίζοντας τον αστράγαλό του, ωστόσο ο πολύς χρόνος που είχε στη διάθεσή του επούλωσε το τραύμα.

 

Από τότε ο Maverick έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις του, κυρίως στο χώμα, καθώς τα μέτρα και στην Ανδόρρα – όπου μένει – έχουν χαλαρώσει αρκετά.

 

Στις 15 Ιουλίου θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την M1 του σε πίστα, στο επίσημο τεστ που θα γίνει για όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Σκοτώθηκε σε track day οδηγός των BSB!

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα